Alex en Caroline zijn de trotse bezitters van een karpermeer in Frankrijk, maar inmiddels is Alex 71 jaar en dus willen ze gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Om dat te kunnen dienen ze wel hun bedrijf te verkopen.

We zullen hieronder in het kort even weergeven wat er te koop staat:

Vismeer 1.7 Ha met een grot stuk land eromheen. Hierdoor is het mogelijk om het meer groter te maken.

Locatie: vlakbij Le Mans (Lac du Beaute)

Succesvol commerciële betaalwater met alle papieren, compleet voorzien van een hekwerk. Het water heeft ieder jaar, terugkerende gasten en nieuwe gasten. In het water zit karper (schub/spiegel/gras) tot circa 47 pond, er zijn 5 grote meervallen tot 90 pond en er zwemmen ook 2 steuren rond. Natuurlijk zit er ook de nodige snoek en witvis om het water gezond te houden. Over gezond viswater gesproken. In het meer zijn een drietal beluchters die 24 uur per dag het meer van zuurstof voorzien. In het voorjaar wordt het meer voorzien van vers water uit een bron. Het is zo gemaakt dat er een “knop” omgezet kan worden als het water laag niveau heeft (wat in de zomer wel eens gebeurt) en het meer loopt weer vol tot het maximale niveau. Het meer heeft een gravel en zandbodem en is circa 3 meter diep.

Vier jaar geleden is er een chalet gebouwd met twee slaapkamers, badkamer, open keuken, woonkamer. Tevens is het een gastentoilet. Momenteel wonen Alex en Caroline zelf in dit chalet. Er zijn bij het chalet vijf bijgebouwen, waaronder een garage van 5 bij 5 en een aparte ruimte waar het gereedschap ligt (denk hierbij aan grasmaaiers en al het andere wat nodig is om het meer en het land te onderhouden).

De toegangspoort is elektronisch te bedienen.

Het meer wordt verkocht inclusief inventaris, hierbij behoort ook de nieuwe 4 takt grasmaaier, de twee stacaravans waar gasten in kunnen verblijven en een derde stacaravan die geschikt is voor dagrecreatie en aangepast sanitair voor minder validen.

Mocht u meer info willen hebben of de contact gegevens van de verkopende partij, neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen om u vragen te beantwoorden en in contact kunnen brengen met de verkopende partij. Wij willen niet onvermeld laten dat wij geen enkel belang hebben in de verkoop en er ook op geen enkele wijze financieel gewin uit zullen halen.


Post Views:
17.497

Translate »