Voorjaarskriebels bij TTB Baits - Kortingen tot 15%!


Korting op je bestelling, wie wilt dat nou niet? Bij TTB Baits krijg je nu een korting van minimaal 5% en deze kan oplopen tot 15%. TTB Baits heeft een ruim assortiment aan boilies, partikels, pop-ups en nog meer. 


Jacco Noordermeer, de gepassioneerde visser achter TTB Baits.

TTB Baits: Sinds dit voorjaar werken wij met een nieuw kortingssysteem. Dit betekent heel kort gezegd dat je niet meer alleen een korting krijgt over 25, 50 of 100 kilo boilies van eenzelfde soort maar dat de korting gebaseerd is OP DE HELE BESTELLING. Dus ook onze pop-ups, hi-visual hookbaits, stickmixes en de rest van het assortiment vallen hieronder!

Je bestelt de gewenste producten in de webshop en bij het afrekenen voer je de kortingscode in welke van toepassing is op het bestelbedrag.

  • Bij een bestelbedrag van minimaal € 150,-      : Kortingscode ‘A’, goed voor 5 % korting
  • Bij een bestelbedrag van minimaal € 300,-     : Kortingscode ‘B’, goed voor 10% korting
  • Bij een bestelbedrag van minimaal € 600,-     : Kortingscode ‘C’, goed voor 15% korting

Helaas merken wij dat niet iedereen bij zijn bestelling gebruik maakt van kortingscodes. zonde! Bij deze willen we dus de mogelijkheid om dit te doen nogmaals benadrukken. Het kan je een hoop geld besparen! Op de afbeelding hierboven zie je hoe ons kortingssysteem werkt. Bij invoering berekent de webshop automatisch de korting als men naast de kortingscode op ‘bereken korting’ klikt. Ook kun je zien dat de korting ook over de bijbestelde haakaasjes en baitsoak wordt berekend. Doe er je voordeel mee!

Voorjaarskriebels? VOOR HEEL DE MAAND MEI schuiven we de kortingscodes een stapje terug:

Particles

Sinds dit voorjaar heeft TTB Baits een mooi assortiment aan betaalbare particles in de webshop staan. Deze zijn zowel droog als bereid te bestellen. De meest gangbare droge particles hebben we dan ook ruim voldoende op voorraad. Voor de actuele voorraad check je het best hier en onze bereide particles vind je terug via deze link.

TTB TIP: Voeg eens een flinke scheut van onze nieuwe geflavourde Partikel booster toe aan je zelf bereidde partikels voor een instant suikerexplosie onder water!

Er wordt wel eens beweerd dat particles alleen voor kleine vissen bestemd zijn. Maar tijdens de laatste trip die Jacco en Sven maakten bewees er zich wel degelijk het tegendeel. Op de stek die flink was voor gevoerd met een mix van zaden en gemalen particles (welke langdurig onder water had gestaan en dus lekker aan het ‘werken’ was) kwam een markante serie vissen naar boven. Saillant detail was dat er geen boilie aan het voorvoeren te pas kwam.

Er wordt wel eens beweerd dat particles alleen voor kleine vissen bestemd zijn…

Tijdens het vissen werden daarentegen alleen maar grote boilies gebruikt en dat leverde een tweetal veertigers en een dikke vijftiger op in slechts een kort ochtendje vissen.

De kers op de taart van flink wat ploeterwerk door de jaren heen! 55 pond grootwaterkarper en ook niet bestand tegen de verleiding van een 25mm Garlic-RR-fish boilie.

Tot ziens in de webshop!

Klik hier om naar de webshop te gaan!

Team TTB Baits


Neem een kijkje op de website voor het gehele assortiment. De laatste nieuwtjes en vangsten vindt je op de Facebook-pagina en Instagram-account van TTB Baits.Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »