Win 2000 euro met de nieuwe Shimano Tribal App!


Shimano komt met de eerste internationale karpercompetitie, waar je kans maakt op maar liefst 2000 euro! Het is heel simpel, download de app (Shimano Tribal) en lees dit artikel om te zien hoe jij kans maakt op deze fantastische prijs. 


Shimano: Met het alsmaar veranderende medialandschap wil Shimano de komende jaren meer spannende en avontuurlijke viservaringen bieden voor alle gepassioneerde hengelaars in Europa. Marketing Team Leader Sammie Perkins slaat de spijker op zijn kop: “De outdoor viservaring is wat ons allemaal verbindt. De spanning en passie die we allemaal voelen bij het drillen van deze prachtige dieren is wat deze sport zo uniek maakt. Met Shimano willen we simpelweg nóg meer aan deze beleving toevoegen.” Een element wat hieraan zal bijdragen is de releases van de splinternieuwe Shimano Tribal App, welke in de appstores te downloaden is.

Met de lancering van deze app komt ook de langverwachte introductie van een nieuwe competitie: de Carp League. Deze competitie vormt in eerste instantie de belangrijkste functionaliteit van de app en biedt karpervissers vanaf 18 jaar de mogelijkheid om deel te nemen in de ‘national league’ en de hoofdprijs te winnen van maar liefst € 2.000! Vissers vanuit heel UK, Benelux en Italië strijden samen om de titel van ‘Carp League Champion’ in hun land.

Om deel te nemen aan de Carp League is het enige wat je hoeft te doen je vangstfoto te uploaden in de Shimano Tribal App.

Om deel te nemen aan de Carp League is het enige wat je hoeft te doen je vangstfoto te uploaden in de Shimano Tribal App. Nadat je vangst is goedgekeurd wordt deze zichtbaar in de ‘Top Vangsten’-sectie van de app. Aan het eind van iedere maand selecteren we de meest indrukwekkende, mooie of gewoonweg vette foto’s per regio en delen we deze op onze Tribal Facebook-pagina. Dan is het aan het publiek om te bepalen wie de maand- en jaarwinnaars worden!

Meer informatie over de regels en prijzen van de competitie is te vinden op deze website. Er zeker van zijn dat je er op tijd bij bent? Registreer nu en blijf op de hoogte!

De applicatie is te downloaden in de:

Veel succes!

Shimano


Voor meer informatie over de Shimano Tribal app, klik hier! Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »