De KWO in Action Day: Deze spraakmakende vissers zijn aanwezig


Het grootste GRATIS outdoor event voor IEDERE karpervissers komt er weer aan! Op zaterdag 11 mei is De Koperen Plas wederom de locatie voor de jaarlijkse KWO In Action Day. Van 10 tot 16 uur is er rondom het water van alles te zien, te beleven en vooral: te leren! Lees in deze update welke bekende karpervissers er zijn en wat ze voor jou komen doen!


Allereerst: Mooie prijzen te winnen!

Tijdens de KWO in Action Day geven we ook hele mooie prijzen weg, in samenwerking met onze partners. Het mooie is, je hoeft hier helemaal niets voor te doen! Alleen inschrijven én natuurlijk aanwezig zijn. Ter plekke maken we de winnaars bekend!

De te winnen prijzen:

  • Korda Tacklebox met 2x mini compartment box en een leader safe;
  • Waardebon van € 50 voor De Tacklebox;
  • Package deal van Originals ter waarde van € 60.

Wat is de ‘KWO IN ACTION DAY’?

Op de KWO In Action Day draait het allemaal om leren & uitproberen. Test producten in de praktijk, vraag jouw favoriete vissers het hemd van het lijf en neem een kijkje in hun tackleboxen!

Leer hoe jij het beste je lijnen kan uitvaren.

Eén ding is zeker: dit wil je niet missen dus meld jezelf nu GRATIS aan!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


KWO Panel met Post, Schut, Hofman & Braad

Nieuw dit jaar is het KWO Panel: 4 specialisten die met elkaar ‘in debat gaan’ over diverse topics. Van betaalwatervisserij tot chods en van aas tot dressuur: het komt allemaal voorbij. Om 13.00 uur start het panel in de speciale KWO ruimte van De Koperen Hoogte. De mannen die de degens met elkaar gaan kruisen zijn Martin Post, Roelof Schut, Mark Hofman en Arjan Braad. Don’t miss it!


Natuurlijk present: Pilaar en Hofman

De gastheren van de KWO in Action Day: Mark Hofman en Michiel Pilaar zijn natuurlijk aanwezig op zaterdag 11 mei. Wil jij ALLES weten over vissen in Nederland, Frankrijk of ver daar buiten, even op de foto of gewoon gezellig kletsen en lachen, dan staan deze mannen natuurlijk voor je klaar! Daarnaast geven de mannen een vette lezing én kun je de nieuwe P&H movie ‘De Bliksemsessie’ als eerste bekijken op de KWO in Action Day.

Pilaar en Hofman hebben al veel meegemaakt samen, desondanks zijn ze altijd ‘zichzelf’ gebleven ;).


Laat je chick overtuigen door Lientje van Veen

De magie van het karpervissen lijkt de laatste jaren steeds meer ontdekt te worden door dames. Aan mij is dan ook de taak om flink wat oestrogeen te laten vloeien tussen al dat mannelijk geweld op de KWO in Action Day. Wat ik ga doen? Dit keer komt er geen vla aan te pas, wees gerust 😉

Lientje van Veen is tussen alle mannen present tijdens de KWO in Action Day.

Tijdens deze dag neem ik je mee in mijn visserij. Deze is van de oude stempel: ik vis zonder rubberboot noch voerboot. Ik leg je alles uit over het analoog uitpeilen van stekken met behulp van een markerhengel. Daarnaast laat ik zien hoe je accuraat afstanden kunt werpen met behulp van lijnclippen en distance sticks én hoe je een flinke voerstek kunt aanleggen met behulp van een spodhengel en voerraket.

Ook het ziggen wordt steeds populairder in ons land (terecht!). Is je interesse gewekt en wil je weten hoe dit nu precies in zijn werk gaat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig op de stek komen buurten, terwijl ik aan het vissen ben. Je mag me gerust alles vragen! #geenschaamte

We gaan er een super toffe dag van maken met z’n allen en ik heb er zin aan! Hopelijk zie ik je 11 mei!


Onder water met Mike Thille en Martin Post

Mike: Ik kom die topvis er uitprikken met Originals bollies op stek 12 ;). Jullie kunnen meekijken bij ons op de stek waar onze twee onderwatercamera’s gepositioneerd zijn. We gaan lekker veel filmen en foto’s maken. Verder kunnen jullie natuurlijk voor alle vragen over vissen in het buitenland terecht!

Zware units heeft Mike al meer dan eens gevangen! Voor tips staat hij paraat op de KWO in Action Day.


Alles over fishfinders bij Mark Hoedemakers

Mark: Ik kom naar de Koperen Plas met hengels en boot om daar hopelijk enkele mooie vissen te strikken. Mijn visserij speelt zich in België de laatste 10 jaar zowat uitsluitend af op grindplassen waarbij ik boot en dieptemeter als favoriete partners in crime inzet. Vissers met vragen over dat specifieke thema, geef ik graag inzicht in mijn aanpak. Al zijn natuurlijk ook andere vragen of leuke gesprekken van harte welkom!

Fraaie vissen heeft Mark al genoeg gevangen in z’n leven!


Roelof Schut namens de Sportvisacademie aanwezig

Roelof Schut is grondlegger van de opleiding Sportvisserij & Waterbeheer – ook wel Sportvisacademie Zwolle genoemd – die op het Zone College wordt gegeven. Het spreekt dus voor zich dat hij veel affiniteit heeft met jeugd en educatie. Volgens Roelof is de KWO Action Day dé ideale dag om jonge karpervissers bij te praten over onze hobby. Vanwege zijn zeer ruime ervaring in de karpervisserij kun je bij hem terecht met vragen over allerhande onderwerpen; van rigs tot loodsystemen en van communicatie met andere watergebruikers tot karperbeheer. Wil jij jouw karperkennis verbreden, maak dan zeker een praatje met Roelof en ontfutsel hem zijn (geheime) kennis.

Roelof Schut is één van de bekende vissers die aanwezig is op de KWO in Action Day.

DW Fishing team

De mannen van DWFishingteam: Joo wij zijn Daniel, Wietse en Tjitte en wij delen onze passie met jullie op ons YouTube kanaal DWFishingteam!

Ook DWFishingTeam zal aanwezig zijn aan de Koperen Plas.

Wat 6 jaar geleden begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Vis-YouTube kanalen van de Benelux! Iedere dinsdag om 15:30 uur publiceren we een video op YouTube waarin we tips, dikke bakken, humor en gezelligheid combineren. Verder hebben we jaarlijks wat buitenlandse vistrips (vaak Frankrijk) op de planning staan, hebben een serie ‘karpervissen met’, waarmee we sessies vissen met bekende karpervissers én verschijnen we regelmatig met artikelen op websites en in magazines.

Naast Pilaar & Hofman zijn ook de volgende generatie Youtubers van de partij: de boys van DWFishingteam.

Zaterdag 11 mei staan we op de KWO action day waar we al vissend te ontmoeten zijn! Kom langs met al je vragen, tips, voor een foto met ons of bak je eigen hamburger op de stek van DW! We hopen jullie 11 mei te zien!

Laterssss


Luuk Zomerhuis voor- en achter de camera’s

Luuk: Veel van jullie zullen mij wel kennen van KWO, waar ik bijvoorbeeld alle Keep Searching video’s in elkaar monteer. Naast het werk bij KWO heb ik verder een druk sociaal leven, waardoor ik niet altijd evenveel aan het water te vinden ben. Het gros van de tijd vis ik ook nog eens overdag! Nachtjes vissen is niet helemaal mijn ding, zullen we maar zeggen.


Op de Koperen Plas zal ik zelf ook overdag gaan vissen en mijn best gaan doen om een mooie vis op de kant te krijgen. Kom dus gerust langs als je meer wilt weten over het ‘dagjes vissen’ en waarom dat juist kan lonen. Mijn foto- en filmcamera liggen ook klaar, dus heb je altijd al meer willen weten over fotografie, filmen of editen, dan kan ik je alles vertellen! Uiteraard pluizen we ook de tacklebox van onder tot boven uit en laat ik een aantal simpele, maar goede rigs zien die mij nog nooit in de steek gelaten hebben. Tot dan!


Korda groots aanwezig

Zekerheid en vertrouwen is een onbetaalbaar iets bij het karpervissen. En om met vertrouwen achter de hengels te zitten helpt het als je zeker weet dat je exact op de juiste plek vist, voert en je montages niet in de war liggen. Arjan Braad, Marco Deckers en Ben van Boekel zijn namens Korda aanwezig om te laten zien hoe zij deze zekerheid zo goed als mogelijk inbouwen in hun visserij. Denk daarbij aan demonstraties over het precies werpen met behulp van distance sticks, het gebruik van marker- en spodhengels en natuurlijk uitleg over hun beste rigs.

Arjan Braad heeft een schat aan ervaring op lastige wateren, dus van deze baas kunnen we zeker wat leren!


ALLES over vissen in Frankrijk met Joachim Stelma

Joachim leeft de droom en woont diep in hét beloofde land wat karpervissen betreft. Aan de rivier de Lot is hij gids en verhuurt hij met zijn bedrijf Lot of Carp visboten voor de ultieme karpervisvakantie. Vanuit zuid Frankrijk werkt Joachim tevens voor KWO, en is hij voor menigeen (ook Pilaar & Hofman) niet zelden de levende encyclopedie als het om viswateren in Frankrijk gaat. Wil jij informatie over hoe, wat EN waar in Frankrijk? Joachim neemt zijn enorme stekkenboek mee en deelt deze dag AL zijn geheimen.

Wil jij ook ZO vissen?

Kom dan ff buurten bij Joachim!


Leer beter fotograferen in de praktijk met Peter Vlasveld

Jullie kennen ‘Vlassie’ natuurlijk van zijn artikelen en video’s op KWO, zoals zijn tweeluik van pasgeleden over fotografie. Naast dat je Peter is op de In Action Day kunt vragen over zijn visserij, neemt hij ook zijn complete camera uitrusting mee en zal hij een live cursus geven over het fotograferen wanneer je in je eentje bent. Weet jij niet precies hoe je jouw apparatuur moet instellen? Neem dan niet alleen je goede humeur, maar ook je fototoestel mee!

Peter Vlasveld leert jou dit soort foto’s te maken, zelfs al ben je in je eentje!


Maar er zijn nog meer topvissers en diverse merken aanwezig! Tijdens de KWO In Action Day krijgen de KWO boys ondersteuning van Korda, Shimano, Originals Boilies, Navigator Baitboats, Deeper, en Solar Tackle. Diverse bekende consultants zullen acte de présence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen.

Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen, doe mee aan de competities en maak kans op vette prijzen! Ook zijn er vette lezingen en krijg je de primeur op een vette KWO film…


Deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zaterdag 11 Mei 2019 bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Locatie van de KWO In Action Day:
De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Een baasachtige winterkarper van De Koperen Plas.

Let op: je krijgt alleen toegang tot deze dag als je bent ingeschreven. Het aantal plekken is gelimiteerd om iedereen een optimale ervaring te kunnen bieden. De komende weken zullen we nog meer informatie bekend maken over het programma van de KWO In Action day en de aanwezige bekende karpervissers!

Dat er puntgave karpers te strikken zijn op De Koperen Plas moge duidelijk zijn.

Kortom, twijfel niet: schrijf je in en we zien je op 11 mei op De Koperen Plas!

Team KWOSource link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »