Al eerder las je al welke topvissers en diverse merken aanwezig zijn tijdens de KWO In Action Day. Diverse bekende consultants zullen acte de présence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen. Ook Shimano is groots aanwezig, in deze update lees je wat je kunt verwachten. 


Shimano: Op zaterdag 11 mei zal Shimano aanwezig zijn op de KWO ‘In action day’. Dit outdoor karper event vindt plaats aan de Koperenplas in Zwolle en staat helemaal in het teken van beleving.

Plattegrond van de Koperen Plas. Shimano vind je op stek 1 en 2.

Shimano Casting Acadamy

De Shimano Tribal teamleden staan voor je klaar die dag om je alles te vertellen over het hedendaagse karpervissen. Direct op stek 1 is de Shimano Casting Academy waar Kristof Sadones en Wibo Boone klaar staan met diverse opgetuigde Shimano karperhengels. Hier kan je als zowel beginnende als gevorderde karpervisser leren van de cracks, om zo op jouw water beter en verder te kunnen werpen.

Er zijn hengelsets uit de diverse prijscategorieën voorhanden dus ook als je het verschil wilt ervaren tussen de diverse hengels en molens uit het Shimano assortiment is dit jouw kans. Nog nooit een Aero Technium Magnesium aan de waterkant in de handen gehad of een Tribal TX Ultra hengel aan de tand gevoeld – dit is het moment!

Uitvaren met verschillende soorten hengels

Ben je meer van het lijnen uitvaren of roeien dan moet je zeker op bezoek op stek 2. Hier vissen Team Tribal leden Remond van Dijk en Mark Hoedemakers. Zij kunnen je alles uitleggen over voer strategieën, welke stek te kiezen en hoe je dat doet. Maar natuurlijk ook adviseren in je hengel/molen/lijn-keuze voor zowel de traditionele visserij met 12/13ft hengels of met onze populaire kortere 10ft (boot)hengels. Wanneer kies je nylon, fluorocarbon of gevlochten hoofdlijn? Op stek 2 kom je het allemaal te weten.

Grote namen als Mark Hoedemakers…

…en Remond van Dijk zullen present zijn.

Shimano Tribal Carp League App

Ook deze dag aanwezig is ons jeugdlid en Tribal held Iwan Schuurman. Deze kleine Fries heeft nu al een bak aan ervaring en weet overal z’n vissen te vangen. Bij hem kan je zeker terecht voor de nodige praktische tips om jouw visserij naar een hoger plan te brengen. Wellicht heb je al gehoord over de gloednieuwe Shimano Tribal Carp League app? Ook hierover kan je onze aanwezige Tribal leden vragen.

Iwan Schuurman kan je over alles vertellen over vissen én de Tribal League App.

Praktische zaken

Naast de Shimano prostaffers is ook productexpert Luit Boon aanwezig die je alles kan vertellen over de technologieën achter onze producten en tips & tricks kan geven op het gebied van materiaal onderhoud en dergelijke.

Kom dus allemaal naar dit geweldige event voor en door karpervissers! Duur? Zeker niet, deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers! Enige wat je moet doen is je op tijd aanmelden.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Locatie van de KWO In Action Day:

De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle
Nederland

Zie je daar!

Team Shimano


Meer over Shimano? Volg ze dan natuurlijk op Instagram. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »