Dynamite Baits: Gemaakt voor én door vissers


Boilies gemaakt voor én door vissers, dan hebben we het over Dynamite Baits. Velen van jullie zullen Dynamite Baits al wel kennen natuurlijk, want ze doen al eventjes mee! Gaat er geen belletje rinkelen? In deze update vertellen ze wie ze zijn en hoe hun aas tot stand komt.


Dynamite Baits vertelt: Onze naam is direct herkenbaar voor het produceren van kwaliteitsaas en het fundamentele concept: ‘aas gemaakt door- en voor vissers’. Het aas van ons heeft zich tot op de dag van vandaag goed bewezen voor de karpervissers. Sinds de jaren 90 zijn wij dan ook flink gegroeid in de aasmarkt.

Dynamite Baits draait al zeer lang mee en dit soort potten kennen we allemaal wel!

Er zijn waarschijnlijk niet veel vissers in Europa die nog nooit van ons gehoord hebben, of onze producten hebben geprobeerd. Klassiek aas zoals: The Source en Monster Tiger Nut, zijn een goed voorbeeld van innovatieve boilies die de tand des tijds hebben doorstaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van boilies. Wij kunnen garanderen dat elke bol die door ons verkocht wordt ter plekke is geproduceerd in het hoofdkantoor van Nottingham in Engeland. Meer dan dan 60 medewerkers (de meeste zijn vissers) zijn werkzaam in onderzoek, productontwikkeling, productie, distributie, verkoop en marketing. Op het moment exporteren wij ons aas naar meer dan 30 verschillende landen in Europa. Daarnaast ook wereldwijde landen als Canada en Japan.

Op het moment exporteren wij ons aas naar meer dan 30 verschillende landen in Europa.

Remond van Dijk met een dikke schub gevangen op Dynamite Baits.

Samenwerking

Wij werken veel samen met topvissers als: Terry Hearn, Rob Hughes, Kristof Cuderman en Claudia Darga. Deze vissers maken dan ook veel gebruik van ons aas. In Nederland bestaat ons team uit World Carp Masters Winnaar Frank Wijnand, Word Carp Classic winnaressen Lizette Beunders & Bianca Venema. En niet te vergeten Remond van Dijk (bekend van het Karper magazine). Daarnaast werken wij ook met veel vissers uit allerlei andere landen. Wij waarderen de inbreng van hen bij het vormgeven en leveren van nieuwe productideeën.

Wij werken veel samen met topvissers als: Terry Hearn, Rob Hughes, Kristof Cuderman en Claudia Darga.

Het was in 2002 dat wij het assortiment van The Source boilie samen met de karperlegende Terry Hearn ontwikkelde. Deze legendarische aasreeks is nog net zo effectief als toen, wereldwijd worden hier enorme karpers mee gevangen. Met zijn onmiskenbare geur en textuur is dit waarschijnlijk een van de best verkochte boilie in Europa.

Net gedraaide CompleX-T boilies.

De CompleX-T

In 2007 lanceerde wij de CompleX-T met Terry Hearn, deze werd beschreven als de boilie die het best was gebaseerd op ingrediënten. De opdracht van Terry was een boilie ontwikkelen die je overal kon inzetten met 100% vertrouwen. Het eindresultaat was een subtiel aasje met lagere smaakniveau’s, een ruwe en open structuur die zou afbreken waardoor die beter verteerd zou kunnen worden. Enkele CompleX-T ingrediënten zijn onder andere Noorse LT94-vismeel, Haith’s vogelvoer, Robin Red, voorverteerde lever-extract, spirulina en hoge nucleotide gist.

Een deel van het succes van ons aas is dat het gemakkelijk als natuurlijk voedsel wordt geaccepteerd, daarnaast is het aas ook het gehele jaar makkelijk verteerbaar voor karpers. Het bevat namelijk een exclusieve en speciaal ontwikkelde aas trigger.

Lees hier meer over de CompleX-T boilie.

Terry Hearn met een dikke spiegel op de CompleX-T.

Voor het jaar 2019 hebben wij een aantal nieuwe producten ontwikkeld.

Uitbreiding van het assortiment

Voor het jaar 2019 hebben wij een aantal nieuwe producten ontwikkeld. Allereerst de Hit en Run pop-ups die een speciale olie bevatten, deze hebben wij samen ontwikkeld met Rob Hughes. Door gebruik te maken van de jarenlange ervaring en uitgebreide onderwaterkennis van Rob is dit een echte topper. Aan het assortiment zijn ook de nieuwe wafters in de smaken The source, CompleX-T, The Crave, Monster Tiger Nut en Red Arno toegevoegd. Ook hebben wij een nieuwe liquid ontwikkeld, namelijk de Worm Liquid (1 liter). Deze liquid heeft een natuurlijke aantrekking van echte wormen in vloeibare vorm. Ook bevat het de twee nieuwe Evolution oiliën: Krill en Tonijn.

Het volledige assortiment en catalogus kan je hier zien.

De Hit en Run pop-ups.

Vanaf 1 april dit jaar is onze distributie in de Benelux veranderd. Het volledige assortiment is overal verkrijgbaar, dus vraag je lokale dealer als je iets niet kunt vinden en wij zullen het binnen 7 dagen leveren. Onlangs hebben wij ook een nieuwe Facebook-pagina gelanceerd voor de fans. Op de pagina vindt je nieuwste vangstrapporten, nieuwsartikelen en geplande wedstrijden.

Veel succes dit jaar!

Dynamite Baits


Benieuwd naar het heel assortiment van Dynamite Baits? Klik dan hier! Kijk ook is op de nieuwe Facebook-pagina van Dynamite Baits voor het laatste nieuws, vangsten en wedstrijden. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »