De KWO in Action Day: bekijk de nieuwe P&H film, win mooie prijzen en scoor vette deals!


Het grootste GRATIS outdoor event voor IEDERE karpervissers gaat bijna los! Zaterdag aanstaande is De Koperen Plas wederom de locatie voor de jaarlijkse KWO In Action Day. Van 10 tot 16 uur is er rondom het water van alles te zien, te beleven en vooral: te leren! Lees in deze update wat er te winnen is en welke deals je kunt scoren.

Er is nog een beperkt aantal gratis plekken vrij – Klik hier om je aan te melden!


Allereerst: De nieuwe Pilaar & Hofman film EXCLUSIEF te zien


Vette prijzen te winnen!

Tijdens de KWO in Action Day geven we ook hele mooie prijzen weg, in samenwerking met onze partners. Het mooie is, je hoeft hier helemaal niets voor te doen! Alleen inschrijven én natuurlijk aanwezig zijn. Ter plekke maken we de winnaars bekend!

De te winnen prijzen:

  • Deeper Smart Sonar Pro +
  • Korda Tacklebox met 2x mini compartment box en een leader safe;
  • Waardebon van €50,- voor De Tacklebox;
  • Package deal van Originals ter waarde van €60,-.

Eén ding is zeker: dit wil je niet missen dus meld jezelf nu GRATIS aan!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


KWO Panel met Post, Schut, Hofman & Braad

Nieuw dit jaar is het KWO Panel: 4 specialisten die met elkaar ‘in debat gaan’ over diverse topics. Van betaalwatervisserij tot chods en van aas tot dressuur: het komt allemaal voorbij. Om 13.00 uur start het panel in de speciale KWO ruimte van De Koperen Hoogte. De mannen die de degens met elkaar gaan kruisen zijn Martin Post, Roelof Schut, Mark Hofman en Arjan Braad. Don’t miss it!


Scoor vette deals bij KWO & partners

KWO merchandise

Tijdens de KWO in Action Day kun je ook je slag slaan en ff goed inkopen doen. Zlatan is al druk bezig met de vrachtwagen inladen, hij neemt onder andere mee:

Op vertoon van de KWO App geldt natuurlijk ook de memberkorting!

Natuurlijk is iedereen welkom, maar als je zorgt dat je zaterdag member bent, kun je ook meteen de nieuwe KWO Squid Specials inslaan!

Navigator baitboats

Global Fishing is ook present bij de KWO in Action Day. De maker van de Navigator en Maverick voerboten zal een aantal boten mee nemen welke zijn voorzien van allerlei opties. Je kunt zelf proefvaren, advies inwinnen én als je overtuigd bent meteen jouw voerboot meenemen!

Dit staat voor je klaar op stek 9!

Originals boilies

Mike Thille én Martin Post zijn namens Originals aanwezig en zullen de Krill Caramel en de nieuwe Original-B1 ruim voorradig hebben op de stek. Beide smaken zullen in een voordelige Package Deal te verkrijgen zijn.

Scoor de B1 aanstaande zaterdag!

De Tacklebox

Enthousiast geworden over producten die overal tijdens de In Action Day te zien zijn? Bij de Tacklebox kun je direct ALLES bestellen, waarna het maandag 13 mei direct verstuurd zal worden. Zo hoef je niet te zeulen met spullen, én heb je je gear lekker snel in huis.

Ook zijn er topvissers van (en) diverse merken aanwezig! Tijdens de KWO In Action Day krijgen de KWO boys ondersteuning van Korda, Shimano, Originals Boilies, Navigator Baitboats, Deeper, en Solar Tackle. Diverse bekende consultants zullen acte de présence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen. Check hieronder de plattegrond:

Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen, doe mee aan de competities en maak kans op vette prijzen! Ook zijn er vette lezingen en krijg je de primeur op een vette KWO film…


Deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zaterdag 11 Mei 2019 bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Locatie van de KWO In Action Day:
De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Let op: je krijgt alleen toegang tot deze dag als je bent ingeschreven. Het aantal plekken is gelimiteerd om iedereen een optimale ervaring te kunnen bieden. De komende weken zullen we nog meer informatie bekend maken over het programma van de KWO In Action day en de aanwezige bekende karpervissers!

Dat er puntgave karpers te strikken zijn op De Koperen Plas moge duidelijk zijn.

Kortom, twijfel niet: schrijf je in en we zien je op 11 mei op De Koperen Plas!

Team KWOSource link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »