SHIMANO PRESENTEERT NIEUW PARELTJE IN HAAR BIG PIT RANGE: DE SPEEDMASTER 14000 XTC


Voor het nieuwe seizoen presenteert Shimano een nieuw pareltje in haar Big Pit range: de Speedmaster 14000 XTC. Deze molen is de vernieuwde versie van de Speedcast XTB, hij is stevig geüpdatet in specificaties, functionaliteiten en uitstraling.


Shimano: Dit seizoen komen we met de Speedmaster 14000 XTC. Bloedmooi stealth uiterlijk en boordevol features die je op een Shimano molen mag verwachten.

De vernieuwde versie van de Speedcast XTB.

Specificaties

  • AR-C spoel
  • Parellel Body
  • Super Slow 5 oscillatiesysteem

De Speedmaster is voorzien van een koud gesmeed aluminium AR-C spoel, Parallel Body – waardoor de molenspoel parallel gepositioneerd loopt ten opzichte van het startoog – om samen een betere lijnafgifte mogelijk te maken. Het Super Slow 5 oscillatiesysteem zorgt voor voor een perfecte lijn opspoeling.

De Speedmast 14000 XTC heeft een perfecte opspoeling…

…en je kan er super ver mee werpen zonder krachtverlies.

Nog enkele specs:

  • G Free body
  • A-RB lagers
  • X-ship gear
  • Hi Speed Drag

De G Free body technologie zorgt ervoor dat het zwaartepunt van de molen dichter bij de blank ligt en daardoor ontstaat de optimale balans. Som deze bovenstaande features bij elkaar op en je hebt: super verre worpen zonder krachtsverlies en perfecte opspoeling bij het binnendraaien en/of de dril.

Neem daarnaast de hoogwaardige A-RB lagers, X-ship, de Hi-Speed Drag – voor het snel open- of dichtzetten van je gevechtslip – en je hebt jarenlang visplezier in handen.

Een ware toevoeging aan de uitstraling van je set-up!

Tot slot heeft deze molen een gewicht van slechts 625 gram en kan de 14000 spoel maar liefst 550 meter 0,35 millimeter lijn herbergen. Mocht je minder op willen spoelen, gebruik dan de gratis meegeleverde line reducers.

Adviesprijs € 139,95


Meer over Shimano? Volg ze dan natuurlijk op Instagram. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »