KWO Podcast #15 | Mike Thille over zijn jeugd, werk bij de Marechaussee én natuurlijk On the Move


Maar liefst zeven afleveringen maakte avonturier Mike Thille over zijn visserij in Frankrijk en Italië. Jullie hebben vast gezien hoe hij in zijn ‘On the Move’ serie menig karperwater naar zijn hand zette. In deze KWO Podcast vertelt Mike over zijn jeugd, zijn werk én buitenlandse avonturen.


Heeft hij geen werk ofzo, dat hij zoveel kan vissen (en vangen)?

Dat is een vraag die Mike regelmatig krijgt, maar niets is minder waar. Mike is al enige tijd werkzaam bij de Marechaussee. Toen wij op jonge leeftijd in de kroeg stonden of aan de waterkant zaten, lag Mike geschminkt en al in de bosjes verstopt.

Mike loopt niet altijd in een ‘visuniform’ ;).

Jos vraagt Mike het hemd van het lijf. Zo gaat het over filmen tijdens sessies en wat daar allemaal bij komt kijken. Maar ook het onderwerp vissen komt natuurlijk uitgebreid aan bod. Zo vertelt Mike bijvoorbeeld over waterkeuzes en rig. Ga er lekker voor zitten en luister naar de nieuwe KWO Podcast!

 

De Podcast is ook te beluisteren via Soundcloud:

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Meer van / over Mike

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Mike Thille en smaakt het naar meer. Check dan zeker eens de Facebookpagina van deze fanatieke visser en volg hem ook op Instagram.

Next: Willem Kwinten

De volgende KWO Podcast is inmiddels ook al opgenomen, op het KWO hoofdkwartier, met foto- en videograaf, en tevens zeer fanatieke én gezellige Brabander Willem Kwinten.  Stay tuned!

Willem maakt alleen maar schitterende foto’s! Zijn geheim komt uiteraard aan bod.

Verder luisteren? Klik dan HIER voor de twaalf eerdere Podcasts met onder andere Post, Van de Werfhorst, Pilaar, Stelma, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

Kortom; stay tuned en tot ziens!

KWO RedactieSource link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »