Nash heeft weer nieuw, innovatief product op de markt gebracht; de Nash Trax Power Barrow. Deze kruiwagen is voorzien van een ingebouwde motor in het wiel dat het lopen met de barrow een stuk aangenamer maakt. 


Nash vertelt: De Power Barrow is absoluut een stap voorwaarts in het transporteren van karpermateriaal. Met onze nieuwe barrows is geen enkele stek nog te ver, geen terrein onbegaanbaar en geen enkel water te afgelegen.

De ingebouwde motor is nauwelijks te zien.

De barrows zijn gebaseerd op het onderstel van de beproefde Evo en Metro MKII frames. Door deze te upgraden met een 24 volt en 150 watt motor en een schakelaar om de snelheid aan te passen, gaat het transporteren van je materiaal, ongeacht de bestemming, moeiteloos. Door de ingebouwde motor in het wiel wordt er geen onnodig gewicht toegevoegd aan de kar.

Op zowel harde, zachte en natte ondergronden…

…kom je met deze Power Barrows goed uit de voeten.

Het is ook mogelijk om de barrow manueel te gebruiken om de batterijduur te verlengen. Met een simpele druk op de knop wordt de motor opnieuw geactiveerd, wat de mogelijkheid biedt om kracht bij te geven op lastige ondergronden en steile stukken bergop. De twee 12 volt batterijen zitten in een waterbestendige compartiment met een intern kabelsysteem. Deze zitten centraal boven het wiel zodat de kar in perfecte balans is.

Door deze barrow is elke stek toegangbaar.

De barrows zijn voorzien van een schakelaar die de batterijduur aangeeft, daarnaast heeft hij ook verschillende standen. Van traag (als je loopt) tot “volgas” om de meest onbegaanbare of opwaartse terreinen aan te kunnen. Tevens worden de barrows geleverd met zowel instelbare modderpoten als achterwielen voor nog meer stabiliteit. Alsook drie opbergzakken voor onder de kar.

De achterwielen zijn te vervangen voor modderpoten.

Met andere woorden, de nieuwe Nash Power Barrows verleggen de grenzen van het zeulen met materiaal waardoor je moeiteloos alle hindernissen overwint.

Verkrijgbaar in twee maten:

  • Trax Metro Power Barrow: adviesprijs € 999.
  • Trax Evo Power Barrow: adviesprijs € 1.079.

Video

Nash


Wil je meer weten over de producten van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebook-pagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »