Scoor nog snel je voorjaarspakket bij BFP Baits!


Elk voorjaar stelt BFP Baits een voorjaarspakket samen met voer welke voor deze periode in hun ogen het beste is. De mannen hebben een hoop aaskennis in huis, dus er is goed nagedacht over de samenstelling van deze pakketten. Lees verder om te checken waarom deze voerkeuze voor dit jaargetijde zo goed is.


Bas van BFP Baits aan het woord: Tot op heden is het voorjaar wisselvallig, maar de vangsten zijn erg goed. De watertemperatuur is inmiddels overal goed en zelfs op de diepe zandafgravingen beginnen de vangsten al te komen. Een teken dat we flink aan de bak kunnen om een mooie reeks vissen te landen. De karper heeft na een lange winterperiode en met de aanstaande paaiperiode (sommige wateren lopen voor) een hoop energie verbruikt. Aas met een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen bijvoorbeeld) doen het erg goed in deze periode. De karper haalt hier immers de nodige voedingstoffen uit. Combineer dit met een sterke instant bol en je spreekt een grote diversiteit aan vissen aan.

Met de volgende pakketten ben je goed voorbereid. De Fish ’N Tutti is een bol met maar liefst 40% vismeel, hiermee zit je betreft voeding goed. De Sweet Temptation in de voorjaarspakketten zorgen voor de felle instant prikkel. Deze knalgele bol is naast visueel ook zeer attractief. Doordat we gebruik maken van drie verschillende alcoholische flavours in de bol krijg je een sterke uitwaseming, ofwel hoge instant prikkel. Zo heb je in één pakket, instant- en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect 😉.

Voorjaarspakket Small
Nu €34,95 (normaal €45,85)

  • 2,5 kilo Sweet Temptation (15 of 20 millimeter)
  • 2,5 kilo Fish ‘N Tuttu (15 of 20 millimeter)
  • 1x pop-ups (gemengd)

Klik hier om te bestellen!

Voorjaarspakket Large
Nu €119,95 (normaal €159,55)

  • 10 kilo Sweet Temptation (15 of 20 millimeter, of gemengd)
  • 10 kilo Fish ‘N Tuttu (15 of 20 millimeter, of gemengd)
  • 1x pop-ups (gemengd)

Klik hier om te bestellen!

De vissers die veel voeren kunnen beter uit de voeten met het Large pakket, de instant vissers (of vissers die weinig voeren) met het Small pakket. Je bent op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif8tor een aanrader.

Snel aan de slag gaan?

Ben je enthousiast geraakt en wil je eigenlijk snel beginnen met één van deze voorjaarspakketten? Dat kan! Wij leveren namelijk elke dag de bestellingen uit, op de zondag na dan 😉 Lang hoef je dus niet te wachten voordat je achter je hengels zit met dit aas.

Onze Duitse teamleden hebben een mooie video gemaakt over de voorjaarspakketten, check de video hier:


Meer informatie over de voorjaarspakketten lees je hier. Voor het laatste nieuws volg je BFP op hun Facebook-pagina, Instagram-acccount of website. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »