Licht, compact en krachtig: de Light Weight range van Pro Line


Een super lichte boot, een compacte electromotor een een krachtige accupack: daarmee gaat Michiel Pilaar in deze video op pad. De oer-Hollandse firma Pro Line heeft met deze 3 producten een range op de markt gebracht waar iedere visser die van snel, lichtgewicht én duurzaamheid houdt blij van gaat worden.

Hieronder bespreken we de 3 producten nog even met jullie!

Light Weight boat

Pro Line timmert al jaren aan de weg met hun boten range. De eerste serie boten was de Commando Range, deze zwarte kwaliteitsboten kregen bij veel vissers een vaste plek in hun uitrusting. Toch vroeg de markt om een lichter en compacter model. Dat is de Light Weight range geworden: 3 scherp geprijsde bootjes die wél het kwaliteitsniveau hebben wat we gewend zijn van Pro Line!

De Light Weight boten momenteel in 3 uitvoeringen te verkrijgen: 1.8 / 2.1 en 2.4m. In de video vaart Michiel met het 2.1m model: een ideaal formaat om je lijnen mee uit te varen of om te gebruiken als bijboot. De 2.4m zou je zelfs kunnen gebruiken om je complete uitrusting mee te verkassen! Een bootje voor jou? Bekijk ze zeker bij jouw lokale Pro Line dealer!

Het voordeel van een lichtgewicht bootje: je gooit ‘em zonder problemen (opgeblazen) achterin je bus!

Pro Lithium Pack 80ah

Nieuw in het assortiment van Pro Line is de Lithium Accu pack. Deze lichtgewicht accu is een must voor elke karpervisser die regelmatig een boot gebruikt. Deze accu is speciaal ontwikkeld voor ‘outdoor’ gebruik en natte omstandigheden. De vorige accu van Pro Line had een sterke van 55A, deze accu heeft een sterkte van 80A. Daar kun je dan ook een flink aantal uren mee varen!

  • Speciaal ontwikkeld voor ‘outdoor’ gebruik en natte omstandigheden
  • 80 Ampere Lithium Accu
  • Aan en uit knop
  • 12 Volt Power connector
  • USB Connection Volt indicator
  • Trolling Motor connector
  • Afmetingen: 35x26x11 cm
  • Gewicht: 6 kg
  • Inclusief Oplader

Light Weight electromotor

Misschien wel het opvallendste item uit de video is de Light Weight electromotor. Met een totale lengte van slechts 86cm bij een gewicht van net geen 6 kilo kun je wel spreken van de compactste electromotor op de markt! De stuwkracht van de motor is 35lbs, voldoende voor alle drie de Light Weight modellen. De prijs van deze motor is met €225,- erg interessant!

Ondanks de kortere stang is de diepgang van de propellor voldoende om de Light Weight boot rap voort te stuwen.

Meer producten op komst!

Vers van de pers! We mogen namelijk ook verklappen dat de Light Weight botenrange nog een klein broertje erbij krijgt. Namelijk een 1.6m bootje. Ook uitgevoerd met een airdeck en uiteraard in dezelfde carpy kleur groen. Binnenkort terug te vinden bij jouw Pro Line dealer!


Op het Instagram-account en de Facebook-pagina van Proline vindt je nog meer gave (nieuwe) producten én foto’s van onder andere de vangsten van de fieldtesters. Voor alle informatie over de producten surf je naar www.prolineproducts.com. Voor de lezers die van mooie vissen houden; check zeker eens de V-Activator foto compilatie!

Een boot vol met ‘zooi’: je kunt de Light Weight boten van Pro Line met een gerust hart volladen!Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »