Auteurs gezocht! Deel jouw passie op het grootste karperplatform van de Benelux!


Ben jij een fanatieke karpervisser én lees je graag artikelen op KWO? Je bent niet alleen, want dagelijks heeft KWO duizenden bezoekers, zowel op het openbare gedeelte als de KWO Community! Heb jij een leuk verhaal of een leerzaam artikel, dan zijn we op zoek naar jou!


KWO Redactie: Misschien verwacht je het niet, maar dagelijks werken we met een team van tien mensen (sommigen vast, sommigen parttime) aan de allerleukste hengelsport website van de Benelux. Vanaf de buitenkant lijkt het misschien één groot feest bij KWO, maar niets is minder waar (ok, een beetje dan). Het team van de redactie verwerkt elke dag artikelen en video’s van zowel schrijvers als adverteerders.

Vriend van de redactie Peter Vlasveld schrijft en filmt al jaren met veel plezier voor KWO!

Om steeds weer nieuwe content te kunnen bieden aan onze bezoekers, zijn we altijd op zoek naar leuke schrijfsels. Dat kan een verhaal zijn van een sessie in Frankrijk (of elders), maar ook artikelen met een leergehalte zijn van harte welkom. Naast de eeuwige roem die je krijgt op hét platform voor karpervissend Nederland, bieden we ook leuke schrijversvergoedingen voor Community artikelen.

We willen ook wel eens wat anders dan al die dikke bakken van MH ;).

Een online hoeft niet lang te zien, vanaf 1000 woorden ben je al een heel eind! Heb jij ideeën of zelfs al iets op papier? Schroom dan niet en neem contact op met de redactie. Voorbeelden van thema’s:

  • Sessieverslag
  • How to
  • Zo vang je vis in de zomer
  • Chod of Ronnie?
  • Pop-ups of bodemaas?
  • Leuke vakantiebestemmingen
  • De rig van…
  • Fish of a lifetime
  • Mijn favoriete aas
  • Of gewoon wat je te binnen schiet!

Stuur jouw artikel, fotodump óf idee in via redactie@karperwereld.nl. Alvast bedankt!

Tot snel!

KWO RedactieSource link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »