Fox Fotodump: Zeer vette nieuwe producten


Bij een nieuw visseizoen horen uiteraard ook nieuwe producten, en een van de merken die dit jaar natuurlijk weer groots heeft uitgepakt is Fox. In deze fotodump enkele foto’s van een greep uit de nieuwe, innovatieve items. En geloof ons: er zit veel moois bij. 


EOS Folding Chair

Fox heeft al heel wat stoelen in het assortiment, een nieuwe toevoeging is de EOS Folding Chair. Deze stoel is makkelijk opvouwbaar (100cm x25cm x 20cm) waardoor die compact is voor transport.  Daarnaast is die voorzien van volledig verstelbare voorpoten, ideaal voor ondergronden die niet altijd vlak zijn.

De EOS Folding Chair is voorzien van EVA armleuningen, waardoor je net weer wat beter zit. Hij wordt geleverd inclusief draagtas met schouderriem.


Fox Cookware

Met de nieuwe Fox Cookware producten wordt de tijd aan de waterkant nog aangenamer gemaakt. De volgende drie producten zijn toegevoegd aan het nieuwe assortiment: de Coffee Maker (in meerdere maten), de Coffee and Tea Press en de Coffee and Tea Storage.

Coffee Maker

Een perfect apparaat voor het zetten van een heerlijke kop koffie aan de waterkant. Hij is eenvoudig in gebruik en ook makkelijk te reinigen, wat dan ook zeker goed in de oren klinkt bij menig karpervisser. De Coffee maker is verkrijgbaar in 300- en 450 ml, voorzien van een matzwarte afwerking.


Coffee and Tea Press

Ideaal voor het zetten van zowel koffie als thee aan de waterkant. Door de dubbelwandige isolatiesysteem zal je kopje koffie of thee niet snel koud worden, dus je hebt alle tijd om tussendoor een vis te vangen. De Coffee and Tea Press is net zoals de Coffee Maker eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen.


Coffee and Tea Storage

Nu je de Coffee Maker en de Coffee and Tea Press hebt gezien mag de Coffee and Tea Storage niet ontbreken. Deze luchtdichte opslag voor zowel koffie als thee is dan zeker een aanvulling op je cookware. Door de ingebouwde versheidsventiel zal jouw koffie en thee goed vers blijven, maar dat is nog alles… Want hij is voorzien van een kalenderwiel die jouw versheid ook nog is registreert. En geen zorgen om de capaciteit, want er kan maar liefst 860 ml koffie of thee in.


Camo Boat Bivvy

Volgende op het enorme succes van de FX boten was er veel vraag naar een bootbivvy en daar is hij dan! Hij is ontworpen voor de FX420, maar nu ook beschikbaar om op andere verkrijgbare- en geschikte boten te plaatsen. De bivvy is uitgerust met stevige aluminium frame en support polis.

Voor extra doorluchting is er aan de voorzijde een ventilatiepaneel geplaatst. Hij is zo ontworpen dat de compact, standaard en Xl bedchairs in de lengte of breedte in de bivvy passen. Daarnaast heb je nog de keuze tussen een dicht camo paneel of mozzy mesh paneel, want de achteringang bevat een volledige ritssluiting.


Fox Horizon X3 12ft 2,25lb Floater Rod

Deze nieuwe hengel is speciaal ontworpen voor het oppervlakte vissen, een toevoeging aan de zeer populaire Horizon X3 range. Hij biedt ongeëvenaarde kwaliteit voor zijn prijs, ideaal voor de visser met een wat kleiner budget die toch echte Fox kwaliteit willen.

Specificaties

  • High modules, lichtgwicht carbon blank constructie
  • Anti-tangle geleideogen
  • 18 mm DPS-stijl reelhouder
  • Zwarte fittingen en wikkelingen
  • 40 mm startoog
  • Dunne kurken handgreep

Fox Kleding

Er is een nieuw assortiment aan kleding in de Black & Orange range en Green & Silver range. Zo zijn er nieuwe polo’s, hoodies, joggers, jassen en t-shirts.

Black & Orange range

Green & Silver range


Wil je altijd als EERSTE op de hoogte zijn van de nieuwste producten van Fox? Meld je dan hier aan voor ‘The Syndicate’. Like natuurlijk ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws!Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »