TOPVIDEO: Sloveens avontuur met Willem Kwinten & Wesley Vroom


Iemand die goed overweg kan met een hengel maar zeker ook met camera’s is onze Brabantse vriend Willem Kwinten. Vorig jaar besloot hij samen met Wesley Vroom af te zakken naar het mooie landschap van Slovenië. Hoe dat verliep, zie in onderstaande beelden.


KWO Redactie: Dat je niet meer alleen naar Frankrijk hoeft voor dikke karpers is inmiddels wel duidelijk! Ook in diverse andere Europese landen zijn bakken te vangen, wat jullie vast al hebben gezien in bijvoorbeeld Oktoberfest en Race door de Balkan. Ook Willem Kwinten vist graag over de grens, en niet zonder succes. Check hieronder zijn nieuwste video.


Wil je meer fraaie beelden van Willem? Check dan zijn Facebook– en Instagram account. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »