KWO Boulevard - Twee 28 kilo vissen en toffe drone-video's!


Op deze zonnige zondag sta je natuurlijk het beste op met een gloednieuwe KWO Boulevard! Dit keer kun je er écht even voor gaan zitten, want we hebben een ZIEKE hoeveelheid aan toffe video’s, foto’s en andere nieuwtjes voor jullie uitgezocht. Deze week check je o.a. een gigabak voor Bas van Klaveren, een toffe video van Tjeert Kruijer, een fotodump van Wilco en Bas en nog (veel) meer!

De Boulevard is weer goed gevuld met allerlei gave vangsten, waaronder deze Duitse spiegel van Patrick Mensen!


Nico Colon strikt Belgische ‘De Covervis’

Het Belgische VBK water Hombeek staat bekend als een keihard dressuurwater waar het vangen van een karper geen ‘appeltje eitje’ is. Dat weet Nico Colon maar al te goed, maar gelukkig kent hij het water inmiddels als zijn broekzak. Door de jaren heen viste hij er al veel mooie sessies en afgelopen week was het goed raak!

Je kan je jaar slechter starten 😉

Tijdens zijn tweede nachtje van ’t jaar wist hij zowaar ‘De Covervis’ te vangen. De bekende schubkarper viel voor de Scopex-Squid van Nash en klokte maar liefst 30kg. Wát een start van Nico’s seizoen op Hombeek. Gefeliciteerd met deze knaller van een schub!

 

‘Cover’ is een van de bekendste karpers van Hombeek!

Na een korte fotosessie mag de buffel weer zwemmen!

Nico heeft ook wat bewegende beelden geschoten en deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden 🙂


Weekend vissen op de Koperen Plas

Voor en na de KWO In Action Day was er voor een aantal crew members de gelegenheid om te vissen op de Koperen Plas. Eén van hen was Tjeert Kruijer, die naast het vissen ook flink heeft rondgevlogen met zijn drone. In de video hieronder zien jullie het eindresultaat, met alles erop en eraan: actieshots, sfeerbeelden, hyperlapses én natuurlijk een aantal fraaie vissen. Enjoy!

Bekijk hierrrr het volledige fotoverslag van deze gave dag!


Mainline ‘The Carp Project’

In deze video van Mainline zien jullie het eindresultaat van hun eerste videoproject. Of het project een beetje gelukt is? Jazeker! Deze supermovie bevat namelijk maar liefst zes hoofdstukken waarin je onder andere Adam Reed, Darrell Peck en Neil Spooner voorbij ziet komen. In totaal duurt de film meer dan twee uur, dus voetjes omhoog, bakje koffie erbij en genieten maar!


KWO Community video – Mini trip Pilaar & Hofman

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. Afgelopen week verscheen ‘De Bliksemsessie’ op de Community. Pilaar vertelt over deze trip: Hoe vangen we in zo weinig mogelijk tijd, zoveel mogelijk (grote) karper? Dat is de insteek die Mark en ik hadden toen we eind april naar een Frans stuwmeer vertrokken. Of het ons lukte om beiden een BAK te vangen in deze mini trip van 2,5 dag, dát zien jullie in De Bliksemsessie! Bekijk de volledige movie hierrrr: https://karperwereld.nl/pilaar-hofman-de-bliksemsessie/ en check de trailer hieronder!


Bak van de week: 28,6 kilo voor Bas van Klaveren

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis die Bas van Klaveren ving op Le Grand Etang. Bas viste met een enkele pop-up maiskorrel en twee plastic maden in het paaigebied van de vis. De hengel lag strak tegen de obstakels aan, dus de slip moest potdicht en Bas moest bovenop zijn hengels blijven zitten. Uiteindelijk heeft dat goed uitgepakt, want deze fantastische spiegel van ruim 28 kilo kwam op de kant!

Vlakbij het paaigebied moest het gaan gebeuren!

De val werd gezet…

…en al snel werden de eerste vissen gespot!

Hard work pays off: wat een superdikke spiegel zeg! #GOUD


Fotodump: Wilco Gerrits op de Originals B1

Jullie zagen Wilco al in de header met een heerlijke vis, maar er werd nog veel meer gevangen dan alleen die schub! Wilco vertelt: De Originals B1 bewijst zijn vangkracht keer op keer. De eerste vis meldde zich al na tien minuten en daarna bleven de aanbeten maar komen! Hieronder zien jullie een aantal fraaie vangstpics:

Hoe lekker is het als je al na tien minuten vis op de mat hebt?!

Na de eerste vis bleven de aanbeten komen…

…en kwam er ook grotere vis op de mat!

Uiteraard kreeg de vis netjes haar vrijheid terug 😉

Ook spiegels waren DOL op de Originals B1!

Samen met partner in crime Bas van Zundert…

…werd er volop genoten aan de waterkant!


Vissen op een parkwater met het DWFishingTeam

In de onderstaande video zien jullie de mannen van het DWFishingTeam een leuke sessie draaien op een parkwatertje. Omstebeurt gaan gaan ze op pad met korsten/brokken, maar ook de chod-rig en een bodem rig worden ingezet. Hieronder zie je een aantal pics van de sessie + de video!

Parkwateren zijn altijd leuk om te bevissen!

Zowel bij Tjitte…

…als bij Wietse kwam er vis op de mat!

Waar een drijvend korstje al niet goed voor is!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze fotodump blikken we terug op de zeer geslaagde KWO In Action Day 2019!

In dit artikel kun je de nieuwe film van Willem Kwinten en Wesley Vroom zien, waarin de Brabanders naar het prachtige Slovenië afreizen!

Heb jij altijd al eens willen schrijven over karpervissen? Check dan zeker dit artikel, want we zijn op zoek naar auteurs!


Nieuw PB voor Rick Coppes – 28 kilo Nederlandse schub!

Als je dacht dat écht grote (25 kilo plus) vissen alleen in Frankrijk rondzwommen, dan heb je het goed mis! Rick Coppes leverde afgelopen week het levende bewijs door een 28 kilo zware schub te landen op een Nederlandse rivier. Deze vis was alle tijd en moeite waard, en is zelfs een nieuw PB voor Rick!

Wat een KANON van een schub!

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische vis Rick! #FishOfALifetime

Upcoming: de nieuwe Txi-D Digital Bite Alarms van Delkim

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe Delkims? Na lang wachten is het half juni dan eindelijk zover en zullen ze naar de dealers gestuurd worden. De looks zullen voor veel vissers nog even wennen zijn, maar wij vinden ze wel #fancy! Voor de specs check je dit onderstaand filmpje. #StayTuned


Brute sessie op Iktus voor David Bael

Kort geleden wist David Bael op het Franse Iktus een bizarre prestatie op te leveren: hij wist namelijk twee vissen te vangen van boven de 24 kilo, waarvan eentje zelfs boven de 26 kilo! Beide vissen vielen voor de Red Angel boilie van Eddy Sterckx. Check hieronder een tweetal foto’s en video’s van deze machtige vissen!

Na het vangen van deze twee krachtpatsers…

…was Davids sessie natuurlijk meer dan geslaagd!

Spiegel van ruim 24 kilo:

Spiegel van 26 kilo:

Heb jij ‘m al gescoord? De (bomvolle) KWO Voorjaarsbox!

BAM! Hij is er weer: de KWO Voorjaarsbox! Maar liefst acht vette merken zorgen ervoor dat jij dit voorjaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €75,69, maar de box kost je slechts € 29,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Uiteraard kun je de box ook scoren in combinatie met vette KWO Merch. Klik op de button hieronder om de Voorjaarsbox én alle bijbehorende deals te bekijken, en check ook de unboxing video met Mark Hofman!

Bestel de voorjaarsbox nu


Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van de week luidt dit keer als volgt: let op de weersomslag! In deze tijd van het jaar is het vissen soms nog best lastig, maar bij een omslag in het weer kan het soms ineens heel hard gaan. Zo’n omslag kun je het beste zien aankomen door de luchtdruk in de gaten te houden.

Een daling in de luchtdruk kan behoorlijk gunstig zijn voor de vangsten! Foto: Jeffrey van Osch

Na een weekje warm weer en een constante luchtdruk, is een plotseling daling zoals in de foto hierboven hét moment om naar de waterkant te gaan. Kortom: zorg dat je klaarstaat voor een omslag in het weer en neem genoeg voer mee naar de stek. Het kan soms ineens hard lopen!

Op het juiste moment op de juiste plaats is enorm belangrijk, weet ook Jesper Schothorst (a.k.a. Nielson) 😉


Van Kroatië tot Polen – Vissen met Steve Briggs

Kort geleden verscheen er weer een toffe video van Steve Briggs op het YouTube kanaal van Nash. In deze video van ruim een half uur blikt Steve terug op zijn recente trip in Kroatië en vertrekt hij naar Polen voor een vruchtbare sessie op Lake Goslawice!


Topvangsten van afgelopen week

Ondanks het wisselvallige weer van afgelopen week zijn er flink wat vissers naar de waterkant getrokken, wat weer resulteert in een lekkere reeks topvangsten! Benieuw wie er allemaal succes wisten te boeken aan de waterkant? Check dan de reeks hieronder!

Gašper Nahtigal wist deze prachtige spiegel te landen in oer-Hollandse kleuren!

Remco van Oosterom wist deze prachtige spiegel te vangen!

Roel van Uden gebruikt bij zijn vakantie op Weerterbergen…

…zijn dochtertje als fotograaf (en met succes!)

Onno de Bie beleefde een zeer geslaagde gezinsvakantie!

Michel Groen in ’t Woud kreeg deze fraaie 27 ponds spiegel op de mat, gevangen op de Sweet 17 van MartinSB! Opvallend detail: deze uitzetspiegel ving hij vorig jaar ook, maar toen op 24 pond.

Robin Bulters beleefde een prima dinsdagmiddag!

Matthias d’Hauwers wist in zijn laatste sessie…

…een aantal hele gave vissen te landen!

Pieter Leys wist deze fraaie kanaaldertiger te vangen!

Marvin Smiers zit op Le Grand Etang te vissen en kreeg deze waanzinnige veertiger op bezoek. De spiegel zwichtte voor een testbol van de 010-aasfirma Cuyten Boilies!

Wat een prachtschub is dit! Deze vis werd gevangen door Jarno Hennevelt.

René Treffers is flink aan het vreemdgaan in Florida…

…maar omdat hij braaf zijn KWO pet op heeft delen we toch zijn gave vangstpics! 😉

Theo Pustjens wist op zijn eigen syndicaat deze supertoffe spiegel te vangen!

Ook bij Demian Smit was het weer raak. Hij wist onder andere deze gave spiegel te landen!

Dion Tholense beleefde zijn eigen ‘Bliksemsessie’ en wist twee…

…van de drie topvissen van het water te vangen!

Melvin Bruinink kreeg deze parel van het kanaal op bezoek.

Ook Jurrien Zanderink was succesvol op het kanaal. Deze obesitas schub werd gevangen op het Twentekanaal!

Pim Starreveld zat afgelopen week op een roze wolk na het vangen van deze spiegel op een testbol van Pioneer Baits!

Jonathan Eikelboom beleefde samen met zijn vriendin…

…een productief nachtje!

We sluiten de reeks af met deze bijzondere vangst van Nick de Ridder. Nadat hij ongeveer twee jaar lang niet had gevist werd hij weer in de verleiding gebracht door zijn vismaat en kreeg hij het virus weer helemaal te pakken. Zo zien we het graag Nick 😉


Fotodump: Wout van Leeuwen team op Lac Lepinet

Tijdens een wedstrijd op Lac Lepinet loopt het als een trein voor het team van Wout van Leeuwen hengelsport. Er kwamen flink wat vissen van boven de 15 kilo op de mat, en zelfs enkele exemplaren van boven de 20 kilo! Check hieronder een aantal foto’s van de vangsten:

Vanaf de eerste minuten loopt het lekker door!

Er komen meteen een aantal grote exemplaren op de mat.

Deze krachtpatser was meer dan welkom!

De ene na de andere spiegel…

…beland in het net!

Weer zo’n lekker rondbuikig exemplaar #IHEV

Wauw, deze vis heeft wel hele bijzondere schubben!

De stroom aan brute vissen is echt ongekend!

Al met al beleven de mannen…

…en topavontuur!

Op naar het volgende avontuur!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In dit artikel volgen we de Brabo’s in the Bush tijdens hun Alpenavontuur, die misschien wel de meest #HARDCORE sessie van de mannen OOIT was!

Benieuwd welke KWO Hacks we dit keer voor je klaar hebben staan? Lees dan dit artikel!

We zijn inmiddels al 3,5 jaar bezig met de KWO Community en we zijn heel benieuwd hoe jullie vinden dat het gaat! Kortom: vul de vragenlijst in dit artikel in, en wie weet win jij 10 kilo Squid Specials!


Topfoto: Goudklompje van Michel

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een aantal vangstfoto’s van Michel Groen in ’t Woud. Dit gave spiegeltje heeft een schubbenpatroon om van te dromen!

Wat een fantastische vis is dit…

…petje af Michel!

Fraai beschubte spiegels is altijd +1! 😉


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – The Kickoff’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – The Kickoff is er daar eentje van. MP & MH trekken in deze video de Alpen in op jacht naar (hele vroege) voorjaarsbakken!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »