Maak kennis met Carp Max, een nieuwe karperwebshop in Nederland!


Ken je Carp Max al? Deze nieuwe karperwebshop biedt een ruim assortiment van endtackle, voerboten, rod support en visvakanties aan. Visvakanties in een webshop? Jazeker, er is ook een ruime keuze aan bestemmingen voor visvakanties in Hongarije. 


De mannen van Carp Max aan het woord: Wij zijn een Nederlandse webshop met vijf verschillende productgroepen: Advanced Tackle System, Carp’r’us, Catch Carp Hungary, Panama voerboten en Wave Fishing. Er is voor de naam Carp Max gekozen omdat wij onze klanten graag helpen om hun visserij naar het maximale niveau te brengen.

Video

In onderstaande video neemt Michiel Pilaar een kijkje in de webshop van Carp Max en geeft hij uitleg over het aanbod.

Advanced Tackle System

Van dit merk hebben wij een range met verschillende RVS (hoge kwaliteit) banksticks en rodpods. Er zijn banksticks in verschillende soorten en maten, echt voor ieder wat wils. Naast de banksticks bieden wij ook twee verschillende rodpods van Advanced Tackle System. En om niet te vergeten hebben wij voor de banksticks en rodpods verschillende accessoires in het assortiment.

Carp’r’us

Carp’r’us is een Engels merk dat onder de oudere garde karpervisser vast bekend is. Endtackle, lijnen, rigs, markers, de befaamde mouth snaggers en er is nog veel meer. Wat ons betreft allemaal met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Catch Carp Hungary

Wat ook wel uniek te noemen is aan Carp Max, is dat we verschillende visvakanties aanbieden in Hongarije (Catch Carp Hungary). Op de website zijn verschillende betaalwateren te vinden, maar ook bijvoorbeeld Lake Balaton (grootste water van Europa) wat bij iedereen vast bekend in de oren klinkt. Ga je op dit meer aan de slag dan kan je naast een verblijf ook de vele extra’s boeken zoals bijvoorbeeld de reis en ondersteuning van een visgids.

Lake Balaton. Foto: Jethro Buter.

Panama voerboten

Carp Max heeft twee verschillende voerboten in het assortiment, de Panama PRO 1 en Panama Speedy. Het mooie aan deze voerboten (die sinds 2009 al op de markt zijn) is dat je ze kaal kan kopen, maar je kan ze ook uitbreiden met fishfinder, GPS en ledverlichting. Daarnaast kun je de beide boten helemaal customizen naar jouw wensen. We bieden dan ook nog extra accessoires aan voor de Panama voerboten.

Wave Fishing

Wave Fishing is een groot merk uit de Balkan op het aasgebied. Op de website van Carp Max vind je onder andere boilies, wafters, liquids, pasta’s en pop-ups van het merk. Al het aas bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een hoge attractie.

Hopelijk hebben we jullie een beetje enthousiast kunnen maken. Neem gerust een kijkje op onze website.

Tot aan de waterkant!

Carp Max


Vergeet zeker niet de Facebook-pagina van Carp Max te liken. Eind deze maand komt er een dikke winactie aan met een hoofdprijs van tenminste €200,-. Benieuw naar het uitgebreide assortiment of shoppen? Neem dan een kijkje op de website. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »