Binnen de Nederlandse visserij is een voerboot haast niet meer weg te denken, en wat dacht je van al die extra’s tegenwoordig. Berns Voerboten is een Nederlands bedrijf met een ruim assortiment aan voerboten, fishfinders en accessoires. De Xplore handmade baitboat, Berns High Precision GNNS System en Raymarine Dragonfly 4 pro zullen in dit artikel worden toegelicht. 


Xplore handmade baitboat, Limited Edition Package deal

Berns Voerboten vertelt: Wij hebben een schitterende Limited Edition Xplore Handmade Baitboat package deal samengesteld. Met ruim €300,- korting scoor je één van de gelimiteerde voerboten die flink zijn volgeladen. Er zijn nog enkele Limited Edition beschikbaar, dus scoor snel deze deal!

Met de Limited Edition Xplore Handmade Baitboat package deal kun je de komende jaren wel vooruit!

De package deal bestaat uit de volgende dingen:

  • Xplore handmade baitboat met zwarte onder- en bovenzijde en deksels zijn voorzien van ‘Kryptek mandrake’ folie dip;
  • Dimbare Led-verlichting, RVS drukschakelaars en blauwe, digitale voltmeter;
  • Raymarine WiFish bait boat Edition;
  • 2x Intelligent Power 11,1V 12.000mAh Long Performance lithium-ion accu;
  • Lithium-ion lader 3A;
  • Statief voor de tablet, inclusief tablet houder;
  • Duo USB adapter.

Voor €1899,- heb je deze gelimiteerde Xplore handmade baitboat. Het kost wat, maar je krijgt er wél een gelimiteerde boot voor terug met een waslijst aan unieke en handige opties!


Real Live Mapping met de Xplore Handmade Baitboat

Altijd al een compleet overzicht willen hebben van de diepte verloop van jouw viswater? Met de Raymarine WiFish en de Raymarine Dragonfly 4 pro in combinatie met de Berns High Precision GNSS System is het mogelijk om onderwaterkaarten te maken met Live mapping van Navionics SonarChart™.

Altijd al een compleet overzicht willen hebben van de diepte verloop van jouw viswater?

Tijdens het varen met de voerboot, wordt realtime een onderwaterkaart getekend. Hierdoor heb je direct een compleet overzicht van het viswater. De exacte positie en de vaarrichting van de voerboot is ook zichtbaar op de kaart. Tevens kunnen er eenvoudig waypoints (markerpunten) aangemaakt worden.

De Berns High Precision GNSS System in combinatie met Navionic boating app zal een echte game changer worden in de voerbotenwereld.

Het Berns High Precision GNSS Systeem zendt de GNSS positie van de voerboot draadloos door naar de ontvanger aan de waterkant. De ontvanger kan eenvoudig verbonden worden met tablet of smartphone door middel van bluetooth. De zender/ontvanger werkt op de betrouwbare 433mHz frequentie, hierdoor zal de GNSS zender/ontvanger nooit storen met de voerboot en de fishfinder.

GNSS werkt met meerdere satelliet systemen (GPS Amerika, Galileo Europa, Glonass Rusland, Beidou China). GNSS kan in totaal tot wel drie maal zoveel satellieten ontvangen dan GPS. De nauwkeurigheid van het GNSS systeem is dan ook vele malen hoger dan andere GPS systemen op voerboten.

Let op: de applicatie werkt alleen op Android toestellen. Download hiervoor de Navionics App in Google Play. Bij aankoop van de Berns High Precision GNSS System in combinatie met de Xplore handmade baitboat is de installatie gratis.

Prijs van Berns High Precision GNSS System: €399,-


Dragonfly 4 pro, Downscan en Sonar Baitboat Edition

Sinds 2019 is dit de meest verkochte fishfinder. Bij ons kun je ook terecht voor high-end voerboten die helemaal volgepompt zijn met opties. Zo bieden we nu de Raymarine Dragonfly 4 Pro, Downscan en Sonar Baitboat Edition aan. Een voerboot die is voorzien van de meest gedetailleerde fishfinder (voor voerboten), Raymarine Dragonfly 4 Pro. Dankzij de DownScan en Chip technologie zijn o.a. wier en obstakels onder water duidelijk zichtbaar. Met de sonar is het mogelijk om ook de hardheid van de bodem te bepalen en zijn aanwezige vissen zichtbaar. Met de Wi-Fish applicatie van Raymarine kun je je smartphone of tablet ombouwen tot een ware dieptemeter!

Door een versterker blijft het signaal langer optimaal en daarom heeft onze Raymarine WiFish Baitboat Edition een groot bereik. Bij aankoop van de Raymarine Dragonfly 4 Pro Baitboat Edition in combinatie met de Xplore handmade baitboat is de installatie gratis!

Prijzen:

  • Raymarine WiFish Baitboat Edition: € 699,-
  • Raymarine Dragonfly 4 pro Baitboat Edition: € 849,-

Berns Voerboten


Wil je nog meer weten over deze items van Berns Voerboten of ben je benieuwd naar het volledige assortiment? Check dan de website en Facebook-pagina.Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »