BTW vrije dagen - Profiteer van 21% korting bij Raven


Profiteer aankomende week bij Raven van mooie aanbiedingen tijdens de BTW vrije dagen! Mei is immers de maand van het vakantiegeld, de zon laat zich veel zien en er wordt al goed gevangen. Het moment dus om je uitrusting compleet te maken! En als je dit doet van 30 mei tot en met maandag 10 juni scoor je maar liefst 21% korting op de items in je winkelmandje.


De mannen van Raven aan het woord: Profiteer vanaf Hemelvaartsdag 12 dagen lang van een MEGA-actie bij Raven Hengelsport! Tijdens de BTW vrije dagen scoor je maar liefst 21% korting op bijna het gehele assortiment. Mei is immers de maand van het vakantiegeld, de zomer komt eraan en er wordt al goed gevangen. Het moment dus om je uitrusting compleet te maken! Vanaf 30 mei ‘Hemelvaartsdag’ tot en met maandag 10 juni scoor je maar liefst (minimaal) 21% korting op vrijwel het gehele assortiment.

Scoor je korting online of bezoek één van de winkels.

De webshop is zéér compleet met alles voor de karpervisser! Dus zet alvast jouw winkelmandje klaar met jouw nieuwe tent, fishfinder, voerboot, karperhengel, beetmelderset, rodpod of één van de andere dingen op jouw wensenlijst!

Let op:

Op Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag loopt de actie wél online maar zijn de winkels gesloten.
Op 2e Pinksterdag, zijn alle winkels open. De shops in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg zijn open van 10:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig langs in één van de shops of bestel heel eenvoudig online.

Op de hoogte blijven van deze actie en meer van Raven Hengelsport? Volg ze op Instagram, YouTube en/of Facebook.Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »