Vlog #8 Karperwedstrijd De Vrije Slag 3 tot 5 Juni 2016Een Vlog over mijn karperviswedstrijd van de KCA (Karper Commissie Almere) genaamd “De Vrije Slag 2016”. Bij deze wedstrijd kwam ik als tweede uit de bus. Een nette prestatie. Ik heb geprobeerd mijn weekend zo goed mogelijk in beeld te brengen, hierdoor is het een iets langer filmpje geworden dan normaal. Kijk en geniet ervan.

Mede mogelijk gemaakt door:
Pioneer Baits
(
Op 1 vis na zijn alle vissen gevangen op dit aas.
Mijn zus Tjarda voor het filmen/fotograferen.
(

Memorabele vangsten:
2 grote schubkarpers (Onbekend gewicht maar denk wel rond de 30 Pond en nog 1 schub van 32 pond en 400 gram.)
Grote Winde van 50 cm.

Muziek :
Artista Kevin Macleod

Genre: Electronica
Time: 2:57
Instruments: Synths, Choir
69 BPM (Adagio – Somewhat Slow)

Voor meer leuke video’s en voor komende video’s kun je je abonneren op mijn kanaal. Like mijn video als je deze leuk vind en mocht je vragen hebben hoor ik ze graag.
Groetjes Rody

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »