Scoor deze week nog je voorjaardeals bij Originals!


Nog snel even profiteren van een fikse korting op je aas? Het kan met de voorjaardeals van Originals. Je scoort met de voorjaarsdeals van dit populaire Nederlandse aasmerk momenteel 20% korting op de smaken Krill Caramel, Original-B1 en Scopex. Ga snel naar de webshop of lees hieronder verder.


Originals aan het woord: Toen we vorig jaar voor de eerste keer onze voorjaardeals lanceerden konden we niet voorspellen dat het zo’n groot succes zou worden. Binnen no-time bestelden honderden vissers hun voorjaardeals en de toffe vangstberichten vlogen ons om de oren. Vanwege het enorme succes hebben we dit jaar de voorraden flink verhoogd. We leveren bijna alle online orders al binnen enkele dagen bij je thuis en dat is natuurlijk wel fijn nu de karpers goed vangbaar zijn!

De vis is los!

Dat de karpers momenteel goed vangbaar zijn is een understatement. Uit de hele Benelux en ook vanuit Frankrijk en Duitsland krijgen we veel prachtige vangstberichten binnen. Logisch ook, want de vissen maken zich op voor de paai en op veel wateren zijn de karpers zelfs al afgepaaid. Ze hebben dus flink honger en een tactiek van een flink boiliedieet is precies waar de vissen nu hard op gaan. Onze voorjaarsdeals sluiten dus perfect aan bij de behoefte van de karpers en ze zijn ook nog eens fijn voor je portemonnee.

Deze hoge spiegel van 17.5 kilo ving Mike Thille aan een Oriignal-B1 Pop-upje.

Aastip

Als karpervisser wil je natuurlijk het liefst een aas waar je altijd en op ieder water mee vangt. Helaas is zoiets onmogelijk, maar met de Krill Caramel en de nieuwe Original-B1 heb je wel twee topaasjes in huis die naadloos aansluiten bij de behoeften van een karper. Vraag je ons naar onze twee favoriete boilies, dan antwoorden we standaard met de Krill Caramel en Original-B1. Inmiddels hebben beide aassoorten zich ruimschoots bewezen op de meest uiteenlopende wateren.

De Krill Caramel en de Original-B1 zijn onze favoriete boilies op dit moment.

Online 20% korting op je deal

De voorjaarsdeals van Originals shop je het makkelijkst via de webshop www.original-boilies.com. Je ziet daar de deals in de smaken Krill Caramel, Original-B1 en Scopex met 20% korting staan. Tijdens werkdagen heb jij je bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis. Uiteraard kun je ook altijd even langs gaan bij De Tacklebox in Beilen waar de volledige range van Originals verkrijgbaar is. De deals zijn verkrijgbaar tot en met zondag 2 juni!

Klik hier om naar de webshop te gaan!

Team Originals


Ga voor meer informatie over de nieuwste range van Originals naar de webshop. Uiteraard is de volledige range ook verkrijgbaar bij de karperspeciaalzaak De Tacklebox in Beilen.Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »