Ferenc Fishing - Bekijk drie leuke films van Ferenc van de Vorstenbosch


Karpervideo’s, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig wordt filmapparatuur en ook het bewerken van video’s steeds toegankelijker en neemt ook het aantal YouTubers toe. Een daarvan is fanatieke vissers Ferenc van de Vorstenbosch. In deze update lichten we er drie video’s uit.


1. Wie is Ferenc?

Ferenc vertelt: In de eerste video stel ik mijzelf voor. Het is ook een bedankje voor de trouwe kijkers. Tevens geeft deze video een heel erg persoonlijk iets bloot wat voor mij dan ook de reden was om te gaan vloggen.


2. Videoserie karpervissen in Nederland en België

In deze serie van drie video’s neem ik jullie mee met een zes dagen durende sessie door een deel van Nederland en België. Elke dag vis ik met iemand anders op voor hun bekende wateren. Geen flauw idee waar het schip strandt en dat maakt deze sessie zo uniek. Ik hoop dat ik de sfeer goed kan overbrengen en wellicht jullie kan motiveren om het ook eens te proberen! Er valt in de Benelux nog genoeg te beleven en we hoeven daarvoor niet altijd maar naar Frankrijk. Het was een geweldige belevenis!

Bekijk hier deel twee en hier deel drie.


3. Karpervissen op groot water: MEEST BIZARRE SESSIE OOIT!

En nummer 3, een tweedelige video van een zeer groot waterstelsel bestaande uit meerdere grote plassen. Na één dag voeren wisten we maar liefst 40 aanbeten te krijgen in slechts één nacht. Dit was zo’n bizarre belevenis! Ik ben tegen m’n planning in overigens niet meer teruggegaan, want het zou natuurlijk nooit meer te evenaren zijn. MAAR, daar gaat verandering in komen!

Voor deel twee, klik hier!


Afsluiting

Iets doen wat je leuk vindt is zo belangrijk. En het heeft me ook dingen gebracht waar ik erg trots op ben! Naast een sponsorcontract bij Prologic en Okuma en het starten van aasshop.nl ben ik ook bezig om de mediawereld in te rollen. Het filmen is enorm gaaf en leuk om te doen en zou hier wel verder in willen groeien. Ook heb ik de loop der jaren vele nieuwe en gave mensen ontmoet. Overal waar ik vis word ik herkend. Dit is enorm leuk maar soms ook lastig omdat men meteen weet hoe en waar je bezig ben. Maarja….risico van het vak!

Tot de volgende keer!

Ferenc van de Vorstenbosch


Ferenc zijn YouTube kanaal vind je hier. Op social is hij ook actief dus volg hem op Instagram en Facebook. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »