Nieuw in de KWO Webshop: Membership cadeaubon!


Met welk cadeau doe je een karpervisser echt een plezier? Wat ons betreft is er vanaf nu nog maar één antwoord mogelijk: de KWO membership cadeaubon. Met deze bon willen we het membership nog toegankelijker maken. Ben jij nog op zoek naar een uniek verjaardagscadeau voor je vismaat ga dan direct naar de KWO webshop.


Zowel kwartaal- als jaarmembership mogelijk.

We hebben twee varianten van het KWO cadeau membership. Zo is er voor elk wat wils. Zowel het kwartaal- als het jaarmembership geef je in een luxe gouden envelop. In deze envelop vind je de cadeaubon met de exclusieve activeringscode en instructies. Zo geef je jouw vismaat, vader, vriend of vriendin de volgende keer met groot plezier een cadeau.

Klik hier om te bestellen!

Wat is het KWO Membership?

Als KWO member krijg je toegang tot de mooiste video’s, verhalen, films en tips. De beste karpervissers, schrijvers en filmmakers uit binnen- en buitenland delen exclusief op de community hun vetste avonduren, technieken en tactieken. Naast fantastische entertainment word je als visser ook echt verder op weg geholpen. Of je nu net begint of al jaren aan de slag bent. Wil je jezelf aanmelden kijk dan hier.

Als KWO member krijg je toegang tot de mooiste video’s, verhalen, films en tips.

Mark Hofman met een dikke bak uit een van de Community video’s.

Ben je lid van de community dan krijg je altijd 20% korting in de KWO Webshop. Daarnaast profiteer je ook direct van exclusieve kortingen bij onze partners. Van hengelsportwinkels tot voerboten en van boilies tot karpervakanties. Er is voor elk wat wils.

Ben je opzoek naar een uniek verjaardagscadeau vol met karper beleving, dan is het KWO cadeau membership wat voor jou!

Tot slot verloten we bij KWO met regelmaat vette prijzen. Zo gaven we tijdens onze kwo jubileum winactie nog ruim €10.000,- aan prijzen weg. Er komen nog veel meer van deze winacties en als KWO member maak je automatisch kans.

Ook bij KWO houden we zo nu en dan van een feestje.

Dus, ben jij jarig? Zijn je kinderen op zoek naar een tof Vaderdagcadeau? Heb je wat goed te maken óf moet er wat goed gemaakt worden met jou? Dan is het nu tijd om naar de KWO shop te gaan of dit nieuws heel snel te delen. Tot op de KWO Community!

Klik hier om te bestellen!
Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »