KWO op bezoek bij BFP Carp Store en BFP Baits


Als er één ondernemer is die ‘hardcore’ aan de weg aan het timmeren is in Noord-Nederland, dan is het wel Bas van den Broek van BFP Baits en BFP Carp Store. Wij van KWO vonden het tijd worden om eens een kijkje te nemen in deze shop van maar liefst 500 vierkante meter (en plakten er meteen een nachtje aan vast)! Bekijk hieronder het bezoek van onze eigen Pilaar aan de winkel en de vistrip op de Nederlands-Duitse grens!

Het verhaal achter de store

Bas van den Broek aan het woord: Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn winkel; BFP Carp Store, voortgekomen uit het aasmerk BFP Baits. Destijds ben ik gestart met een shop van amper 90 m2. Nu, drie jaar later, staat er een enorm pand met ruim 500 m2 voor de karpervissers!

Met dik 500 m2 is de winkel vier keer zo groot als de oude BFP Carp Store.

Toen ik een aantal jaren terug BFP Baits overnam wist ik dat ik een product in handen had van zeer hoge kwaliteit, echter had ik nooit de intentie om een karperspeciaalzaak te openen. Aas was immers de hoofdzaak! Maar goed, het leven loopt soms anders van verwacht 😉 Inmiddels hebben we een groot assortiment van voer tot klein materiaal en van tenten tot strechers… Alles is ruim aanwezig in de BFP Carp Store. Genoeg reden voor een bezoek dus!

Kom eens langs in Emmer-Compascum!

Topaas, opgebouwd uit hoogwaardige ingrediënten… Dat was waar Bas mee bezig was en is!

Voorjaarspakketten: alles wat je nodig hebt deze weken!

Bas: Op aasgebied zijn de Voorjaarspakketten van BFP de onbetwiste hardlopers van de afgelopen weken. Met de volgende pakketten ben je goed voorbereid. De Fish ’N Tutti is een bol met maar liefst 40% vismeel, hiermee zit je betreft voeding goed. De Sweet Temptation in de voorjaarspakketten zorgen voor de felle instant prikkel. Deze knalgele bol is naast visueel ook zeer attractief. Doordat we gebruik maken van drie verschillende alcoholische flavours in de bol krijg je een sterke uitwaseming, ofwel hoge instant prikkel. Zo heb je in één pakket, instant- en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect 😉

Een BFP klant met een waanzinnige vangst!

Voorjaarspakket Small
Nu €34,95 (normaal €45,85)

  • 2,5 kilo Sweet Temptation (15 of 20 millimeter)
  • 2,5 kilo Fish ‘N Tuttu (15 of 20 millimeter)
  • 1x pop-ups (gemengd)

Klik hier om te bestellen!

Voorjaarspakket Large
Nu €119,95 (normaal €159,55)

  • 10 kilo Sweet Temptation (15 of 20 millimeter, of gemengd)
  • 10 kilo Fish ‘N Tuttu (15 of 20 millimeter, of gemengd)
  • 1x pop-ups (gemengd)

Klik hier om te bestellen!

De vissers die veel voeren kunnen beter uit de voeten met het Large pakket, de instant vissers (of vissers die weinig voeren) met het Small pakket. Je bent op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif8tor een aanrader.

Wat kenmerkt BFP Carp Store?

In de BFP Carp Store hebben we een crew voor de klanten klaarstaan die de klant van A tot Z willen bedienen. Daarnaast zijn onze prijzen ook nog eens zeer scherp. Zonder het van daken te schreeuwen kunnen we toch wel zeggen dat we verreweg de goedkoopste shop van Noord-Nederland zijn! Dit geldt voor klein materiaal, de grotere producten, beetmelders, maar ook op nieuwe hengels en molens bijvoorbeeld!

Op de bovenverdieping staan tientallen bivvy’s opgesteld.

BFP Carp Store
Rademakerstraat 54
7881 JZ Emmer-Compascuum
Telefoon: +31-630897064
Email: info@bfpbaits.com

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00

Donderdag koopavond tot 21.00

Zaterdag: 09.00 – 17.00

Uiteraard kun je 24/7 bestellen in de BFP webshop. Binnen 2 dagen zul je jouw bestelling in huis hebben!

Klik hier om de BFP Shop te gaan!

BFP Carp Store


Wil je meer weten over de producten van BFP Baits en de BFP Carp Store? Check dan de website en volg ook zeker de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »