Pioneer Baits gaat los met een vette korting- én winactie!


Aasfirma Pioneer Baits heeft een mooie kortingsactie voor jullie gelanceerd. Tot en met aanstaande zondag 16 juni scoor je op al het haakaas 20% korting. Ook is er een leuke winactie…


20% KORTING op HAAKAAS en BAITSOAK

Pioneer Baits: Van 8 t/m 16 juni geven we 20% korting op al het haakaas (Pop-ups, Featherweights en Wafters) en baitsoak! Ga hiervoor naar de website en gebruik hiervoor kortingscode: POPUP2019.

Instant gevist en geasoakte featherweights als haakaas.

Soaken

Met soaken attendeer je de vissen nóg sneller op je (haak)aas. Bij voorvoeren is het op sommige wateren tegenwoordig verstandig om haakaas te gebruiken wat visueel niet teveel afwijkt. Dit geldt ook als je instant vist en bijvoorbeeld een halve kilo of meer bij je haakaas voert. Je voert immers om vertrouwen en herkenbaarheid te creëren. Natuurlijk kun je dan haakaas gebruiken dat je rechtstreeks uit de zak haalt, dat werkt prima, het is immers goed aas!

Gevangen binnen 24 uur op gesoakte boilies met een fluo popup er bovenop.

Feit blijft wel dat als je (redelijk) veel hebt bijgevoerd, een aanbeet lang op zich kan laten wachten. Je wilt dat ze jouw haakaas zo snel mogelijk uit al die voerdeeltjes pikken en dat kan je bereiken door je haakaas te soaken. Voorbereiding is bij soaken de ‘key’. Een weekje van tevoren beginnen met je haakaas soaken geeft het genoeg tijd om in te trekken, herhalen is zeker aan te raken, dan is de werking ook langer. Naast het vergroten van voedselprikkels kan je soaks gebruiken om je aas te verharden als je veel last van kreeftjes hebt bijvoorbeeld of om de levensduur van freezerbaits te verlengen. Pioneer Baits heeft diverse soaks die al jarenlang met succes worden ingezet.

Facebook winactie

Naast deze kortingsactie heeft Pioneer Baits in samenwerking met Karperboot.nl een hele gave winactie samengesteld: Win een weekend bootvissen bij Karperboot.nl inclusief een Pioneer Baits aaspakket!

Wat kan je winnen?

Een lang weekend (vrijdag t/m maandag) bootvissen bij Karperboot.nl. Kijk op de website voor meer informatie aangaande locatie, arrangement en beschikbaarheid. Bij het verblijf krijg je een Pioneer Baits aaspakket bestaande uit 10 kilo partymix naar keuze met bijpassende pop-ups (1 pot 14 mm) en baitsoak (1 flesje a 250 ml).

Wat moet je doen?

  1. Plaats een bestelling aas van minimaal € 75,- in de webshop van Pioneer Baits;
  2. Like de Karperboot.nl Facebookpagina;
  3. Deel onderstaand Facebookbericht op je eigen tijdlijn!

Wat zijn de voorwaarden?

  • De bestelling MOET geplaatst en betaald zijn in de Pioneer Baits webshop;
  • Minimale besteding om deel te nemen is €75,-;
  • Datum Karperboot in overleg met Karperboot.nl;
  • Actie loopt van 1 juni t/m 30 juni. Wij loten daarna een winnaar uit op 6 juli 2019.

Voor meer informatie over de producten van Pioneer Baits bekijk je de website. Vergeet daarnaast niet om de Facebookpagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »