Learn more about us:

Karpervissen op diep water in het najaar!
Het is oktober en normaal gesproken moet het al wat kouder in het jaar zijn. Echter daar is weinig van te merken. De zon schijnt nog op nagenoeg volle zomersterkte. Het is warm en de najaarsstormen lijken uit te blijven. Persoonlijk hou ik er wel van wanneer de wind in mijn gezicht blaast en de bomen hun blad verliezen.
De karpers gaan naar dieper water en het instinct zet de vissen automatisch aan om meer te eten. Gretig en vooral minder voorzichtig wordt het aas opgenomen. De karpervisser is sterk in het voordeel. Echter deze sessie zal het niet zo eenvoudig worden tenminste dat is hoe de vooruitzichten zijn.

Wil je geen enkele film meer missen?
Maak je dan gratis lid van Carp Whisperer TV!

**JOIN THE AWESOME CARP WHISPERER COMMUNITY**

FACEBOOK:

WEBSITE:
WEBSHOP:

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »