Nieuw: de Pola-Flex zonnebrillen van RidgeMonkey


Nu de zon zich weer vaker laat zien, zullen ook de karpers zich begeven naar het wateroppervlak. Lekker zonnen in het opgewarmde water, ze doen niks lievers tijdens de zonnige dagen. Soms zie je ze niet liggen met het blote oog, daarom komt RidgeMonkey met de nieuwe Pola-Flex zonnebrillen. Met deze zonnebrillen zal jij de karpers nog sneller spotten. 


RidgeMonkey: Met de comfortabele en lichtgewicht wrap-style frames onderscheidt de Pola-Flex zonnebril zich van de meeste andere gepolariseerde ‘glazen’ door hun superheldere glazen lenzen. Zien is echt geloven als het gaat om het superieure zicht en het premium gevoel van de glazen lenzen over hun plastic tegenhangers.

Verminder aanzienlijk verblinding, natuurlijk rijke kleuren en krijg een adembenemend helder beeld van de wereld onder de oppervlakte. Dit terwijl je geniet van de voordelen van UV-bescherming en alle stijl die synoniem is met ons merk. De lenzen zijn vervaardigd van hoogwaardig glas met een interne polariserende laag welke zorgt dat ze bestand zijn tegen krassen. De Hyper-Flex veerscharnieren werken als een schokdemper tijden het stalken, bieden comfort en kunnen tot meer dan 90 graden buigen om het risico van breuk te voorkomen.

De Pola-Flex zonnebrillen zijn verkrijgbaar in levendige Amber, Dark Bronze en Smoke Grey voor alle lichtomstandigheden.

Productspecificaties:

 • 64 mm lens
 • 14 mm brug
 • 125 mm armen
 • Gewicht: 49 gram
 • Hyper-Flex veerscharnieren
 • EN1836 & ANSI Z80.3 gecertificeerd
 • UV400-bescherming

Wat zit er allemaal bij?

 • Een poetsdoek;
 • Zachte stoffen opbergtasje;
 • Hard case;
 • Verstelbaar brillenkoord.

De Pola-Flex zonnebrillen hebben een adviesprijs van € 125,-

RidgeMonkey


Meer informatie over de zonnebrillen vind je op de website van RidgeMonkey. Source link via KWO voor www.karpervijvers.be

Translate »