24 uur met Bas 'Instagram' Baks - NU LIVE | KWO Community PREVIEWHele video(28MIN): Het zal niemand zijn ontgaan dat Instagram dé app was van 2019. Ook in het karperwereldje zijn er steeds meer vissers die zich aansluiten op deze foto-app en fanatiek allerlei karper accounts gaan volgen.

Bas Baks is een Nederlandse dude die op ‘Insta’ aan een behoorlijke opmars bezig is. Duizenden volgers heeft hij inmiddels verzameld op zijn account @basbakscarpadventures. Logisch, want Bas is EXTREEM fanatiek met zijn Insta Stories én post uiteraard ook zeer regelmatig pics en video’s op zijn feed!

Nog geen KWO member en direct deze en 600+ andere KWO updates bekijken? Meld je net als duizenden andere karpervissers aan bij de KWO Community en kijk direct:
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »