KARPERVISSEN OP DE LOT IN FRANKRIJK #1 EN GROOT NIEUWS!EINDELIJK! Deel 1 van de najaarstrip naar de franse rivier de Lot staat online + GROOT NIEUWS!! Wat een bizar gave ervaring was dit, laten we bij het begin beginnen…

*DE BOOT*

Een van mijn beste maten Rik had in het voorjaar van 2018 al plannen om een karperboot te bouwen. De gedachte werden werkelijkheid, en al snel was de eerste boot een feit. Na een zomer en najaar vanaf de boot gevist te hebben werden de plannen gemaakt om eind 2019 naar Frankrijk te gaan. Dat zelfde najaar werden plannen gesmeed om de oude boot te verkopen om een hard top te bouwen, en in de zomer van 2019 werd het plaatwerk een geheel. Nog een week voor de trip werden de laatste puntjes op spreekwoordelijke i gezet, en eind oktober was de boot af!

*DE LOT, FRANKRIJK* 🇫🇷

Deze trip begonnen we met één doel, allebei met minimaal één vis naar huis! Wij verkozen de Lot boven andere rivieren, simpelweg om zijn prachtige natuur, en goed bevisbare stuwvakken. Ook had ik een maat wonen vlak bij de Lot, Nick, die ons zou kunnen helpen met de vergunningen, en ook kon de auto bij hem veilig achter slot en grendel staan. Wel zo’n fijne gedachte als je zo ver van huis bent.

In deze video van ruim 40 minuten zien jullie de *eerste 4 dagen* van onze rivier trip, en die verliep niet geheel zonder slag of stoot. We kwamen aan net na een lange periode met regen, en dat was af te zien aan de rivier. De Lot stroomde hard, en was bruin van kleur. Met de stroming kwam veel drijfvuil mee, dus de visserij was lastig maar ondanks de negatieve factoren wisten we toch al een aantal vissen te landen!

Binnenkort in DEEL 2 gaan jullie zien dat het tij keert, en we HELEMAAL LOS gaan! DEEL 2 beloofd dus VOL te zitten met actie aan een van de ALLERMOOISTE rivieren die Frankrijk rijk is.

*ABONNEER* natuurlijk als je dat nog niet had gedaan, en geef de video ook zeker een DUIMPJE OMHOOG!👍 en dan zeg ik veel plezier met het bekijken van de aller eerste Franse trip op dit YouTube kanaal, en ook zeker niet de laatste!🇫🇷🍿

#karpervissen #karpervissenopdelot #bootvissen

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »