In deze compleet nieuwe serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant. Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!
In deel 4 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag op een kraakheldere zandafgraving in het midden van het land. We zitten inmiddels al diep in het najaar en de omstandigheden zijn pittig. Oostenwind, hoge druk en nachtvorst zorgen ervoor dat de mannen alles op alles moeten zetten om de nodige actie te krijgen. Uiteraard gaat dit weer gepaard met de met de nodige tips en tricks, humor, mooie aanbeten, pittige drils en prachtige sfeerbeelden. Zorg dus dat je hem niet mist, Banktime Stories 4! Enjoy!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »