KEEP SEARCHING #1 AFTRAP IN HET VROEGE VOORJAAR | KWO Community PREVIEWklik en bekijk alle 13 afleveringen van mijn Keep Searching serie – MH Holidays;)

In deze eerste (bonus) aflevering vertrek ik alvast naar Frankrijk voordat mijn 8 weekse roadtrip van start gaat. Eigenlijk kon ik niet weg maar het zonnetje deed zo zijn best dat ik mij visdrang niet kon weerstaan. Het voelde alsof het ging gebeuren. Of het gebeurt zie je in de aflevering maar ik kan je vast vertellen dat het een sessie is die ik niet snel zal vergeten. #KeepSearching deel 1:

#KWOCommunity #MarkHofman

——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »