Geweldige visuitzetting op Jurassik Carpe: 229 nieuwe karpers, 115 graskarpers en 6 koi!Één van de watereigenaren die elk jaar keurig zijn investeringen en verbeteringen doet, dat is Guillaume van Jurassik Carpe. Elke keer als we zijn domein bezoeken is er weer iets onder handen genomen. In de afgelopen jaren hebben onder andere de faciliteiten een flinke upgrade gekregen, zijn de bomen gekapt en gesnoeid, is er een extra 4-persoons Gite geplaatst, is er flink wat zeelt afgevangen en karper uitgezet!

In samenwerking met zijn vaste viskweker heeft Guillaume ook voor de winter van 2019/2020 de hand weten te leggen op een geweldig bestand aan karper om hiermee de reeds indrukwekkende populaties op zijn drie wateren verder aan te vullen.

Afgelopen week heeft de uitzetting plaatsgevonden, en dat is een indrukwekkend lijstje geworden. Guillaume schrijft ons het volgende: “We hebben 229 nieuwe karpers uitgezet tussen de 10 en 24,7kg. 82 karpers op Jurassik Carpe 1, 97 karpers op Jurassik Carpe 2 en 50 karpers op Jurassik Carpe 3. Daarnaast hebben we verdeeld over de meren 115 graskarpers uitgezet om de wiergroei verder te beperkten en hebben we 6 koi uitgezet van 6 tot 14kg op Jurassik Carpe 2.”

De vissen krijgen deze winter een speciaal dieet van winterpellets om optimaal te kunnen herstellen en zich klaar te maken voor de eerste karpervissers die in april 2020 weer op jacht gaan naar deze parels. Kijk gerust eens op onze website naar de 3 mooie wateren op het Jurassik Carpe-domein!

Meer informatie over Jurassik Carpe 1 vindt u op:
Meer informatie over Jurassik Carpe 2 vindt u op:
Meer informatie over Jurassik Carpe 3 vindt u op:

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »