KARPERVISSEN OP DE LOT IN FRANRKIJK #2 MEGA VANGSTEN!!DEEL 2 van de najaarstrip naar de franse rivier de Lot staat online, en deze dit RAMVOL actie!! Eindelijk begint het te lopen, en komen er meerdere GROTE KARPERS op de kant, en zelfs een monster meerval!

*DE LOT, FRANKRIJK* šŸ‡«šŸ‡·

Deze trip begonnen we met Ć©Ć©n doel, allebei met minimaal Ć©Ć©n vis naar huis! Wij verkozen de Lot boven andere rivieren, simpelweg om zijn prachtige natuur, en goed bevisbare stuwvakken. Ook had ik een maat wonen vlak bij de Lot, Nick, die ons zou kunnen helpen met de vergunningen, en ook kon de auto bij hem veilig achter slot en grendel staan. Wel zoā€™n fijne gedachte als je zo ver van huis bent.

In deze video van ruim 45 minuten zien jullie het tweede deel van ons Franse rivier avontuur, en het was een week om nooit meer te vergeten. De adembenemende schoonheid van de rivier houd je in zijn macht, en al onderweg naar huis besloten we volgend jaar een soort gelijke trip te plannen, reageer in de comments waar wij volgend jaar naar toe moeten gaan met de boot, en wellicht nemen we dat mee in overweging! Dit smaakte naar meer!

DEEL 2 beloofd dus VOL te zitten met actie aan een van de ALLERMOOISTE rivieren die Frankrijk rijk is.

*ABONNEER* natuurlijk als je dat nog niet had gedaan, het is geheel gratis en geef de video ook zeker een DUIMPJE OMHOOG!šŸ‘ en dan zeg ik veel plezier met het bekijken van DEEL 2 van onze franse najaarstrip trip 2019! šŸ‡«šŸ‡·šŸæ

Check hier ook DEEL 1:

#karpervissen #karpervissenopdelot #bootvissen

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate Ā»