De video ‘The Social’ is dit najaar gefilmd op het Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake. Tijdens deze vriendschappelijke ontmoeting tussen Sportex teams uit verschillende landen werden de nieuwste Sportex hengels uitvoerig getest in een prachtige setting en gemoedelijke sfeer.

De visserij bleek behoorlijk taai maar de Sportex mannen lieten zich niet zomaar uit het veld slaan en wisten enkele prachtige vissen te strikken. Geniet van de prachtige beelden, het heerlijke ‘carpy’ sfeertje en de schitterende vissen! Wedden dat je onmiddellijk zin krijgt om het kerstdiner over te slaan…?

Meer info over de Sportex hengels check je hier:
Alles over Carpfarm Lake kun je hier terugvinden:

source aangeboden door karpervijvers.beDe video ‘The Social’ is dit najaar gefilmd op het Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake. Tijdens deze vriendschappelijke ontmoeting tussen Sportex teams uit verschillende landen werden de nieuwste Sportex hengels uitvoerig getest in een prachtige setting en gemoedelijke sfeer.

De visserij bleek behoorlijk taai maar de Sportex mannen lieten zich niet zomaar uit het veld slaan en wisten enkele prachtige vissen te strikken. Geniet van de prachtige beelden, het heerlijke ‘carpy’ sfeertje en de schitterende vissen! Wedden dat je onmiddellijk zin krijgt om het kerstdiner over te slaan…?

Meer info over de Sportex hengels check je hier:
Alles over Carpfarm Lake kun je hier terugvinden:

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »