THE SOCIAL: Internationale challenge van Team Sportex op Carpfarm LakeDe video ‘The Social’ is dit najaar gefilmd op het Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake. Tijdens deze vriendschappelijke ontmoeting tussen Sportex teams uit verschillende landen werden de nieuwste Sportex hengels uitvoerig getest in een prachtige setting en gemoedelijke sfeer.

De visserij bleek behoorlijk taai maar de Sportex mannen lieten zich niet zomaar uit het veld slaan en wisten enkele prachtige vissen te strikken. Geniet van de prachtige beelden, het heerlijke ‘carpy’ sfeertje en de schitterende vissen! Wedden dat je onmiddellijk zin krijgt om het kerstdiner over te slaan…?

Meer info over de Sportex hengels check je hier:
Alles over Carpfarm Lake kun je hierrr terugvinden:
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »