KARPER VISSEN Zomer deel 3 - Karper 1996 old skool carpVideo nr. 15
Mijn sportvisserij op karper en snoek in Nederland en Frankrijk.

Sinds de jaren vijftig jaag ik op vissen. Eerst baarsjes en voorntjes, daarna brasems, zeelt, snoek en paling. Nadat ik begin jaren zestig mijn eerste karper ving, was ik verkocht. Jarenlang beheerste de karper mijn visserij en in 1980 werd ik lid van de ‘Karper Studie Groep’ (nu KSN). Nog steeds (2014) ben ik lid van de KSN, maar ik heb al 15 jaar niet meer gevist. Teveel verwend in Frankrijk en in mijn thuisrivier (Merwede), zeg maar.
Vanaf het voorjaar van 2014 heb ik genoeg vrije tijd en pak ik de draad weer op met snoekvissen. Daarna volgt de karper. In de tussentijd ga ik wat ‘oude’ filmpjes monteren en plaatsen over mijn karper visserij in de jaren 70-, 80- en -90. Het kan wel even duren voordat ik ‘op gang ben’.
Januari 2014, Bas Buitendijk

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »