Wintervissen met Sjors en Willem Kwinten | Tips, rigs, techniek en dieptemeter tricks! | KWO PreviewHele video(24 MIN): Karpers vangen in januari… het is niet voor iedereen weggelegd. Iemand die exact weet hoe hij zijn onthaakmat nat moet krijgen in de wintermaanden is onze Brabantse vriend Willem Kwinten. Door de jaren heen heeft hij talloze (succesvolle) wintersessies mogen beleven. Een kleine twee weken terug zocht Michiel Willem en zijn broertje Sjors op in Limburg. Naast de nodige vispret duiken ze ook in de tactieken van Willem. Hierbij worden de nodige tips & tricks gedeeld dus bekijk de video snel. Wij wensen je weer veel kijkplezier!

Nog geen KWO member en direct deze en 600+ andere updates bekijken? Meld je net als duizenden andere karpervissers aan bij de KWO Community
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »