KWO Podcast #23 – Remy van Os over kameraadschap, visambities en meer!Voor deze editie van de KWO Podcast hebben we misschien wel de állergezelligste karpervisser van Nederland weten te strikken: Remy ‘Ossie’ van Os! Ossie is vooral bekend van zijn roadtrips met Pilaar en zijn avontuur op het WCC in Tsjechië. In deze podcast vertelt hij onder andere over zijn jeugd, BTW visserij, visambities, het plan om zeven maanden door Azië te trekken en nog (veel) meer!
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »