KARPERVISSEN : DEEPER PRO CHIRP TESTEN : DIRECT EEN KEIHARDE RUN!!!Hey Guys bijna 3000 abonnees, thanks vergeet niet te abonneren en onze vernieuwde website www.visstekje.nl te bezoeken. Hey Guys vergeet niet te abonneren, en een duimpje omhoog te doen.
Bezoek ook eens onze websites:
www.visstekje.nl
www.armabaits.nl Hey guys vandaag laat ik zien hoe ik de DEEPER PRO CHIRP gebruik in mijn visserij, hoe ik diepte kaarten maak en stekken in beeld breng. IK heb direct resultaat en krijg een keiharde run.

Op zoek naar goed aas kijk dan eens op www.armabaits.nl

Welkom op het YouTube kanaal van visstekje.nl.

Wij proberen elke week in 2019 een toffe video te uploaden. Vergeet daarom niet te abonneren en effe op het belletje te drukken zodat je geen enkele video mist.

Ik neem jullie graag mee in mijn visserij om de passie die ik heb voor het vissen ( voornamelijk karper ) te delen met jullie. We proberen elke week een leuke en ook informatieve video te uploaden.

Voor samenwerkingen of zakelijke vragen kunt u mailen naar henryhummel1980@gmail.com

#karper #karpervissen #vissenopkarper

Volg ons verder op

Facebook :
Instagram:
Website : www.visstekje.nl

De door ons gebruikte boilies zijn van Arma Baits: Voor meer info kunt u ons mailen op henryhummel1980@gmail.com

De door ons gebruikte materialen om te filmen zijn

Canon G7x M2 :
Canon 80d
Sigma art 35mm f1.4
Tamron 10-24 f3.5-f4.5
Rode Mic
Go pro hero 5

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »