Karpervissen in Frankrijk met AVID op Estate Lake - KWO BTW Revealed“Er heerst altijd een gezonde spanning naarmate de visvakantie op Estate Lake dichterbij komt. Deze keer in het bijzonder omdat allebei de vrouwen meegaan en de dochter (1 jaar) van Wilco en zijn vrouw. Ter plaatsen zijn 2 Gite’s beschikbaar en wij hebben er 1 van, de 4 persoon Gite. De nodige tassen worden ingepakt en de 2 auto’s vol geladen, en zoals altijd past het maar net. Qua aas zijn we vrij bescheiden gebleven, er gaat totaal 50 kilo mee: boilies en pellets gemixst van 15mm tot 25mm. Er word research gedaan over het water en reviews gelezen. Verder laten we ons lekker verrassen!”

Bekijk alle informatie over Estate Lake op en lees het gehele verslag op de website van KWO!.

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »