DIT WAS DE KWO HOW TO WEEK 2020 | KWO CommunityEen week lang elke dag een super leerzame video waardoor KWO members MEER KARPERS gaan vangen: Dat was de KWO How To Week in het kort. We zijn benieuwd wat jullie van de How To Week vonden, of er een 2021 editie moet komen en welke onderwerpen je dan graag behandeld ziet?

Op de KWO Community kun je nu alle video’s van de KWO How To week bekijken en er staan nog bijna 80 andere How To’s voor je klaar. Nog geen member en direct exclusieve toegang tot deze updates? Klik hier:

#KWOCommunity #KWOHowToWeek
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »