Karpervissen in de Franse Champagne-regio op het uitdagende betaalwater Dragon Island!Karpervissers met een voorliefde voor grote karper, een flinke uitdaging en de wiervisserij komen volledig aan hun trekken op het prachtige betaalwater Dragon Island ( in de Franse Champagne-regio. Op het 15 hectare grootte betaalwater zijn slechts 5 bivvy-stekken aangelegd en een luxe 5-persoons Gite. Er zwemmen 3 bekende 30kg+ karpers (3 spiegelkarpers) en tenminste 14 bekende karpers tussen de 25 en 30kg. Het aantal karpers tussen de 20-25kg wordt voorzichtig geschat op 40 vissen.
Met een dergelijk uniek bestand aan grote karper is de visserij echter niet gemakkelijk. Houd er rekening mee dat Dragon Island een uitdagend water is, enkel geschikt voor visser met enige ervaring met de wiervisserij. Het gebruik van boot en visvinder zijn hier eerder regel dan uitzondering. Let op: de vissen kennen inmiddels een redelijke hengeldruk en dressuur, dus houd hier zeker rekening mee.

In deze video bekijkt u het water, de faciliteiten en enkele vangsten… we zijn u graag van dienst op het unieke betaalwater Dragon Island! Op vindt u alle informatie en kunt u uw karpervisvakantie eenvoudig reserveren.

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »