DE PARELS VAN HET 'HEYLAKKER SYNDICAATWATER' - Karpervissen met Mark Hoedemakers | KWO StoriesVoor veel KWO-ers zal de betekenis van het woord ‘syndicaat’ wellicht niet helemaal duidelijk zijn. Dit komt mede omdat het vooral een Belgisch en Engels fenomeen is. Een ‘syndicaat’ is namelijk een water waar je niet zomaar je rigjes kunt uitleggen: het is enkel open voor de ‘lucky few’ die er een vergunning voor hebben!

Eén van de bekendste syndicaten van de Benelux is de Heylakker in België. Onze kameraad Mark Hoedemakers mag er sinds 2013 vissen en heeft er talrijke mooie momenten mogen meemaken. Een goede reden om hem eens op te zoeken aan de oevers van dit prachtige water.

Afgelopen november toog onze eigen Robin Bulters naar Maasmechelen en zette daar de ex-VBK voorzitter Hoedemakers voor de lens. Mark deelde enkele waanzinnige momenten uit zijn visserij op de Heylakker!

Zo komt onder andere de vangst van Bizon voorbij en zijn Mark en Robin getuige van de vangst van Discus. Niemand minder dan Alijn Danau was tijdens de opnames ook aan het vissen en uitgerekend hij ving één van de mooiste bewoners van het syndicaat…

Nog geen KWO member en direct deze en 1.000+ andere updates bekijken? Meld je net als duizenden andere karpervissers aan bij de KWO Community
——————————–

MELD JEZELF AAN

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
&

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android:
Apple:

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LIKE ONS OP FACEBOOK

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »