Los minder KARPER met een CHOD rig - Korda Benelux How ToBen jij een karpervisser die geregeld met de chod rig vist? Of heb je dit in het verleden gedaan en daarbij wellicht voor je gevoel net te vaak een vis gelost?

Kevin Diederen is een visser die in de loop van de jaren erg veel met chod rigs heeft gevist. En daarbij heeft hij flink wat ervaring opgedaan die hij graag deelt. Met behulp van een aantal praktische tips weet hij zelfs de lossers tijdens het karpervissen met deze pop-up onderlijn te beperken. En daar kan jij je voordeel mee doen!

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »