KARPERVISSEN IN DE POLDER - 30 GRADEN EN DIKKE KARPERS!Op karper vissen in de Nederlandse polderwateren, fantastisch! Een aantal keer per jaar ga ik de polder in en voer van te voren goed. Dit keer viste we puur en alleen met tijgernoten, een wonderaasje in deze zomerse tijd.

Samen met @Fishingteam UTH gingen we een slapeloze nacht te gemoed, maar of dat door de vissen kwam? Dit alles zie je in een GLOEDNIEUWE video! Bedankt een ieder van jullie voor het behalen van de 7,500 abonnees, echt GEWELDIG! Ben je nog niet geabonneerd? Klik op die knop en laten we op naar de 10.000 gaan.

Geef uiteraard ook een reactie op de video, als je de video leuk vind en doe een DUIMPJE OMHOOG!

Tot de volgende video!
@visaasonline @fabaits @kordabenelux
#karpervissen #rubencarplife #kordabenelux

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »