roadtrip slovenie (rossen over de grens deel 6) #20het was eindelijk zover ..! we wilde al een tijdje een echte roadtrip gaan maken in de balkan met de vrouw maar door het corona gezeik kwam deze trip aardig in gevaar.. alles en iedereen tot zelfs de anwb zeiden dat we totaal niet naar de balkon konden en over de grensen konden komen..ik was het uiteindelijk zo zat dat ik heb gezegd dat we gewoon die kant op gaan en gaan gewoon zelf wel kijken hoever we zouden gaan komen.. dit bleek een top beslissing en hebben hierdoor een top roadtrip gehad !!
dit hierdoor hebben we nu een complete gruwelijke serie kunnen maken met echt gruwelijke en mooie vissen op 3 verschillende topwateren van slovenie. dus ik zou zeggen sit back and relaxt en geniet van deze serie !
vergeet uiteraard niet te delen , liken en abonneren op mijn kanaal . positieve reacties of vragen zijn altijd welkom šŸ˜‰ en probeer ik uiteraard te beantwoorden . enjoy

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate Ā»