Karper vissen met MOEDERS, Fietskar-Pech en 30 graden+ met DWFishingteam !Yoo boys en girls,
Afgelopen zomervakantie zijn Wietse en Tjitte weer wezen karper vissen met hun moeder! Ook al waren de omstandigheden met 30 graden+ en veel boten niet ideaal, er kwamen toch meerdere vissen op de kant!
Na de prachtige 3-delige Frankrijk serie gaat DWFishingteam gewoon weer door met het wekelijks uploaden van video’s. We hebben nog veel video’s klaar staan van enorme slachtsessie’s tot een oppervlakte video! Als klapper op de vuurpijl, komt er nog een Frankrijk video van Tjitte en Bram! Wil je dit niet missen vergeet je dan niet te abonneren.
#karpervissen #DWFishingteam #vissen

Binnekort is onze Merchandise te koop op de webshop, nog even geduld!

Voor meer tips, vangsten en foto’s van DWFishingteam, neem even een kijkje op onze social media kanalen:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate Ā»