GOED NIEUWS! De DERDE en VETSTE film is nu beschikbaar op de website van twincarp!
Na tientallen, zo niet honderden uren editten, is de film eindelijk klaar! Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat dit de meest brute film is die ik ooit heb mogen maken. Ruim 100 minuten aan pure beleving, avontuur, pionieren en uiteraard vangen! #Twincarp

In deze film bevissen ik en mijn tweelingbroer Julian ruim anderhalve week een voor ons onbekende regio in het Franse land. Hier visten we op tal van verschillende wateren. Deze wateren waren stuk voor stuk bi-zar mooi en ruig! Het was een roadtrip om nooit meer te vergeten…

We nemen jullie mee in ons avontuur en laten van A tot Z onze aanpak zien met de bijbehorende gedachtegangen in de vorm van tactieken en technieken. Deze film wil je niet missen! Klik op onderstaande link om de film te bekijken šŸ™‚ #NieuweFilm

www.twincarp.nl

Als je toch op de website bent, neem dan gerust meteen een kijkje bij de NIEUWE twincarp kleding! Ook kan mijn geschreven boek nu gelezen worden. Na ruim anderhalf jaar heb ik deze eindelijk kunnen publiceren. Ik heb bijna 20 maanden gedaan over het schrijven van dit E-book en ik kan met trots zeggen dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Dit boek is gebaseerd op mijn TOP tips in het karpervissen! Ik ga een stuk dieper in op de theorie en mijn gedachtegang dan dat ik doe op de YouTube filmpjes. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op de site!

www.twincarp.nl
**Vergeten jullie het blauwe duimpje niet?!** #Karpervissen

Thumbnail gemaakt door Daniel Pieterse!
www.xwatanders.nl

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate Ā»