Geniet mee met CHAOS IN CAHORS, twee weken bootvissen op de rivier de Lot in Frankrijk. Na een uitgestelde datum door de corona uitbraak vlogen Rick van Wees en ik half augustus richting Frankrijk voor een nieuw avontuur. Dit keer wederom op een nieuw deel van de Lot en in een nieuw seizoen, de zomer. Met dagen en nachten vol karper en meerval runs, meer dan honderd aanbeten en vele kilo’s lichter kijken we terug op een zeer geslaagde Lot Experience 2020!

Enjoy CHAOS IN CAHORS, two weeks of boat fishing on the river Lot in France. After a delayed date due to the corona outbreak, budy Rick van Wees and I flew to France in mid-August for a new boat fishing adventure. Once again we explored a new part of the Lot river and this time in the summer season. With days and nights full of carp and catfish runs, more than a hundered takes and many kilos lighter, we look back on a very successful Lot Experience 2020!

Bedankt voor het abonneren / thanx for subscribing

Voor boekingen / for bookings

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥
Instagram:
Facebook:
Website:

𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

𝐁𝐞𝐝𝐚𝐧𝐤𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 / 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠
Alvar Besemer
(carpcityquest)

#lot #cahors #carpfishing

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »