Karpervissen - Kevin Vlogt #3: Behind the scenes tijdens het maken van een Korda videoBetekent werken in de hengelsportbranche dat je elke dag karpervissend aan de waterkant zit? Absoluut niet!

Maar Kevin Diederen heeft werkend bij Korda wel het geluk dat hij elke dag bezig is. In de derde vlog uit deze serie neemt Kevin ons mee tijdens een filmshoot met de ervaren zig rig visser Dave Moers. Tijdens het maken van een informatie “How To” video over deze speciale manier van vissen trakteren zij ons op een exclusieve view behind the scenes. En de mannen hebben het daarbij reuze naar hun zin! Je kan dan ook naast een aantal karpers flink wat plezier verwachten.

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »